• A voitti kärkikamppailun

Lauantaina Kaurialassa pelattu A Ykkösen ottelu Härmä - P-Iirot päättyi kotijoukkueen voittoon maalein 2-0 ( 1 -0 ) . Ensimmäinen puoliaika oli tasainen , toki Härmällä oli heti alusta alkaen hyviä maalipaikkoja , Iirojen hyökkäykset kilpistyivät viimeistään hyvin pelanneeseen topparikaksikkoon Taneli Kantolaan , ja Casimir Kallioon . Härmä meni johtoon 29 minuutilla , kun Aare Turunen antoi oivaltavan vaparin 20 metristä maalin edessä päivystäneelle Jesse Hyväriselle , joka survoi pallon sisään . Toinen puolisko oli selkeämmin kotijoukkueen hallussa , prässiä nostettiin , eikä Iirot saanut tilanteita , Härmä 2-0 johtoon 58 minuutilla , Aare Turusen rankkarilla , jonka Juho Nordström hankki 1v1 tilanteessa . 2-0 maalin jälkeen Härmä hieman ylihyökkäsi , ja Iirot sai painetta kotijoukkueen päähän , mutta ei mitään valmista . Kotijoukkueesta onnistui mainuttujen lisäksi kymppipaikan Prince Mokuma . A pelaa seuraavan pelinsä Tampereen Hervannassa sunnuntaina 19.6 , vastassa TPV .