• Härmä - Pato 13-1 (5-0)

Härmä pelaili tänään harjoitusottelun Nelosessa pelaavaa Tervakosken Patoa vastaan. Alun perin Härmän oli tarkoitus pelata lauantaina Ilves/2:ta vastaan, mutta tamperelaiset joutuivat perumaan tulonsa ja Pato lähti nopealla aikataululla paikkaamaan puuttuvaa vastustajaa. Pato oli matkassa ilman vaihtomiehiä ja ottelusta tuli Härmälle maalintekoharjoitus. Loppulukemat kirjattiin peräti 13-1 (5-0).

Avausmaali syntyi 13'minuutilla, kun Ersin Ramadani katkoi Pato-puolustajan syötön ja pisti pallon läpiajonsa päätteeksi varmasti etukulmasta sisään. Härmän toinen syntyi 21'minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta, kun Jonni Thusberg potki pallon komealla kärkkärillä sisään. 25'minuutilla Antti Tapola pääsi puskemaan vapaasti viidestä metristä. Pusku jäi todella aneemiseksi, mutta painui tolpan ja Pato-vahdin käsien kautta silti sisään.
       32'minuutilla Pato-peluri turhautui ja otti suoran punaisen purettuaan turhautumistaan Ramadaniin ja näin Pato jäi vajaalle, kun vaihdostakaan ei ollut ketään kentälle heittää. Avausjakson neljäs maali tuli 37'minuutilla Kalle Aaltosen alanurkkasijoituksella ja viidennestä vastasi Tapola 42'minuutilla, joka ehti boksissa sihtailla hyvän tovin rauhassa ja ampui pallon lopulta oikeaan yläkulmaan.

Härmän penkiltä löytyi kolme A-junioria sekä maalivahti Tommi Vainio, jotka kaikki tulivat toiselle jaksolle peliin. Vaihtomiehet lähtivät jo suihkun kautta kotiin, kun Tatu Mäkelä pyysi tunnin pelin jälkeen vaihtoon. Koska vaihtomiehiä ei enää Härmälläkään ollut, pelasi Härmäkin viimeisen puoli tuntia yhdeksällä kenttäpelaajalla. Tämä ei kuitenkaan näkynyt kenttätapahtumissa, sillä Härmä nakutti maaleja liukuhihnalta. Jo ennen Mäkelän poistumista oli Ersin Ramadani ehtinyt iskeä kahdesti, ensin 56'minuutilla läpiajon päätteeksi Ersin kiersi maalivahdin ja pisti tyhjiin ja 60'minuutilla Ramadanille tarjoiltiin 2vs1 hyökkäyksen päätteeksi tyhjä maali ja näin hatullinen tuli täyteen.
       Tunnin pelin jälkeen alkoi Joona Tuunaisen show, joka iski kahdeksaan minuuttiin neljä maalia. 63'minuutilla Tuunainen siirsi reboundin sisään, 66'minuutilla Tuunainen siirsi pallon tyhjiin, 70'minuutilla Tuunainen sijoitti pallon oikeaan alakulmaan ja 71'minuutilla sama mies iski puskemalla. 80'minuutilla Kalle Ojala pelasi tilanteen loppuun ja vei Härmän 12-0 johtoon ja minuuttia myöhemmin Ramadani iski lähietäisyydeltä pallon tyhjiin. Pato teki ottelun ainokaisensa neljä minuuttia ennen loppua kulmapotkusta.

Härmän avaus: Heikki Viitanen ; Jonni Thusberg - Casimir Kallio - Tatu Mäkelä - Giscard Mosamete ; Joona Tuunainen - Atte Ekholm - Valtteri Kaarna - Ersin Ramadani ; Kalle Aaltonen ; Antti Tapola
    Härmän vaihtopenkki: Tommi Vainio(mv), Kalle Ojala, Prince Mokuma & Juuso Kemppainen
    Härmän vaihdot:
    46'min Heikki Viitanen, Atte Ekholm, Valtteri Kaarna & Antti Tapola vaihtoon - Tommi Vainio, Kalle Ojala, Prince Mokuma & Juuso Kemppainen kentälle
    Ottelun maalit:
    14'min 1-0 Ersin Ramadani
    21'min 2-0 Jonni Thusberg
    25'min 3-0 Antti Tapola
    37'min 4-0 Kalle Aaltonen
    42'min 5-0 Antti Tapola
    56'min 6-0 Ersin Ramadani
    60'min 7-0 Ersin Ramadani
    63'min 8-0 Joona Tuunainen
    66'min 9-0 Joona Tuunainen
    70'min 10-0 Joona Tuunainen
    71'min 11-0 Joona Tuunainen
    80'min 12-0 Kalle Ojala
    81'min 13-0 Ersin Ramadani
    86'min 13-1 Pato