• Härmä vei sprinttiluistelun Pullerin tekonurmella

Härmä vei sprinttiluistelun Pullerin tekonurmella

Härmän kenraaliharjoitus Pullerin "lämmitettävällä" tekonurmella TiPS:ä vastaan päättyi 4 - 3 (1-1) voittoon. Pelillisesti Härmä ei tarjonnut katsojille nautittavaa ottelua mutta tulos oli tyydyttävä.

Härmä aloitti pelin vierailijaa paremmin ja Härmä meni 1 - 0 johtoon 9 minuutin kohdalla kun Joni Lindroos antoi kulman vasemmalta puolelta. Pallo leijaili kohti takatolppaa ja upposi sisään vastustajan maalivahdin käsien kautta. Maalin jälkeen peli aaltoili päästä päähän ja TiPS pääsi iskemään tasoituksen pelikellon näyttäessä 37. minuuttia. Ensimmäisen jakson loppu pelailtiin tasaisissa merkeissä ja tauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Toiselle jaksolle kotijoukkue tuli uudella ilmeellä ja tulosta syntyi välittömästi. Pietari "Pietu"Palomäki osoitti vaarallisuutensa 48. minuutin kohdalla. Veljekset Joni ja Juuso Lindroos pyörittivät TiPS:n puolustusta oikealla laidalla. Juuso antoi nappipassin Pietulle takatolpalle ja pallo varmasti häkkiin. Maalin jälkeen Härmän peli katosi totaalisesti ja vastustajalla oli tilaa pyörittää peliä mielensä mukaan.

Tasoitus syntyi 54. minuutin kohdalla. Hetkeä aikaisemmin Jonni Thusberg oli ollut nokikkain maalivahdin kanssa ilman tulosta. Vastahyökkäyksestä TiPS sai kulmapotkun ja pallo kaivettiin kulman jälkitilanteesta Härmän verkosta. Maalista ehti kulua vain pari kolme minuuttia kun pallo oli taas kotijoukkueen maalissa. TiPS pääsi vapaasti laukomaan ja pallo upposi tarkasti tolpan kautta maaliin.

Seuraava vartti pelailtiin puolin ja toisin sekavissa merkeissä. Ottelu meni kevyen lumisateen vuoksi osittain luistelukisaksi kun peliä oli jäljellä parisen kymmentä minuuttia. Härmän huolto oli teroittanut kengät paremmin ja matsi alkoi kääntyä Härmälle.  Ahmed Mohammed laukoi ottelun lähietäisyydeltä tasoihin kun peliä oli pelattu 74. minuuttia. Härmän 4 - 3 voittolukemat syntyivät 84. minuutilla kun hetkeä aikeisemmin kentälle tullut Aaro Forss osoitti vaarallisuutensa. Mohammed pääsi laidalta irti ja syötti namupassin Aarolle pilkun kohdille. Tarkka veto upposi varmasti maalin takakulmaan ja pallo keskelle. Ottelun viimeiset minuutit eivät enää ihmeitä tarjonnut ja peli vihellettiin poikki hetkeä ennen täyttä aikaa kentän vaarallisuuden takia.

Härmän keskikentällä raatanut Joni Lindroos ei paljon Härmän otteita puolustellut. - Pelimme oli suoraan sanoen täyttä p...aa! Emme missään vaiheessa olleet lähellekään sillä tasolla millä meidän pitäisi pystyä pelaamaan. Tämä oli ehkä kauden heikoin suoritus. Sitä ei voi laittaa edes kentän piikkiin vaikka tuntuukin uskomattomalta että hento lumisade jää kentän pinnalle tähän aikaan kevättä vaikka puhutaan lämmitettävästä kentästä, Senior Lindroos kommentoi.

Kentän kuntoa toisella jaksolla ihmeteltiin vastustajan puolelta sekä katsomossa. Kärkevimmät kommentit katsomossa olivat että olisiko edullisempaa pelata ottelut jäähallissa? Pito olosuhteet kun ovat samaa luokkaa...