• A varmisti 2 lähtöpistettä syyskierrokselle

Härmä A voitti lauantaina helteisellä  Maskun Taponkedon kentällä kotijoukkue MapSin maalein 1-4(0-1) . Ottelun alku oli vieraille vaikea , Taponkedon kentän leveys aiheutti härmäläisille vaikeuksia , ja MaPs pääsikin pyörittämään peliä , ja sai muutamia hyviä paikkojakin aikaiseksi , jotka kuitenkin puolustus Casimir Kallion , ja mv Eero Viljasen johdolla hoidettiin . 34 minuutilla Konsta Nori tykitti hienosti yläkulmaan Valtteri Kaarnan syötöstä , se oli tärkeä maali Härmälle , ja näkyi myös poikien tuuletuksessa . Toisella puoliajalla Härmä laittoi pallon , ja jalat liikkeelle , ja ratkaisi ottelun nopeasti , Valtteri Kaarna 51 min 2-0 , Jonni Thusberg 53 min 3-0 , MaPs kavensi vielä 3-1 , mutta vaihdosta jälleen hienosti kentälle tullut Iiro Lintula viimeisteli varmasti loppulukemat 4-1 . Myös Atte Ekholm keskikentällä , ja Juho Nordrström kärjessä pelasivat hyvän pelin. A lähtee nyt parin viikon tauolle mukanaan 2 lähtöpistettä syyskierrokselle .