• Otteluraportti EuPa - Härmä 2-2 (0-2)

Härmä kävi lauantaina kauden ensimmäisessä vierasottelussa, josta tuliaisina oli yksi piste. Euran Pallo nousi tasoihin lisäajan kolmannella minuutilla rangaistuspotkusta, jonka myötä nyt jokainen Tampere-Satakunnan joukkue on avannut pistetilinsä.

Avausjaksolla Härmän peli oli tukkoista, mutta silti tauolle lähdettiin Härmän johdossa. Ensimmäisen puolikkaan ainoan maalin iski Ahmed Mohammed, joka pääsi tälläämään pitkän sivurajaheiton päätteeksi pallon boksista verkkoon. Härmällä oli myös onni matkassa, sillä EuPa osui peräti kolmesti poikki- tai pystypuuhun.

Toiselle jaksolle Härmä sai unelma-alun, kun Jussi Sorri tykitti kaunokaisen 25 metristä ylänurkkaan, kun vain minuutti toista jaksoa oli takana. EuPan maalivahti Riku Rissanen oli "Sopen" taidonnäytteen edessä voimaton. Kotijoukkue ei kuitenkaan painanut leukaa rintaan, vaan haki aktiivisesti kavennusta. Sen EuPa saikin 67'minuutilla, kun Joona Forsström laukoi pallon maaliin. Lisäaikaa oli takana kolme minuuttia, kun maalivahti Heikki Viitanen joutui rikkomaan boksissa Antti Julinia, joka ampui rankkarin oikeaan alanurkkaan ja pisteet menivät jakoon.

Härmän valmentaja Kitu Lindholm harmitteli menetettyjä pisteitä.
       -Ensimmäinen jakso oli meiltä huono, vaikka johdimmekin. Toisella pelasimme paremmin, mutta emme onnistuneet tappamaan peliä. 2-1-maali tuli, kun olimme vähän pehmeitä maalin edessä ja tasoitus lisäajalla vähän kyseenalaisesta rangaistuspotkusta, mutta oli tosiaan mahdollisuudet ratkaista ottelu aikaisemmin. Tuntuu siltä, että menetimme kaksi pistettä, Kitu harmittelee

Härmän avauskokoonpano: Heikki Viitanen ; Roope Koikkalainen - Tommi Ijäs - Aare Turunen - Jonni Thusberg ; Atte Ekholm - Jussi Sorri ; Joona Tuunainen - Juuso Lindroos - Ersin Ramadani ; Ahmed Mohammed
    Härmän vaihtopenkki: Juuso Kemppainen, Vesa Virtanen, Hamid Daghdugh, Roope Vainio(mv), Giscard Mosamete, Antti Tapola & Daniel Garro
    Härmän vaihdot:
    46'min Roope Koikkalainen vaihtoon - Giscard Mosamete kentälle
    61'min Joona Tuunainen vaihtoon - Antti Tapola kentälle
    73'min Ahmed Mohammed vaihtoon - Juuso Kemppainen kentälle
    85'min Tommi Ijäs vaihtoon - Daniel Garro kentälle
    88'min Ersin Ramadani vaihtoon - Hamid Daghdugh kentälle

Ottelun maalit:
    33'min 0-1 Ahmed Mohammed (Atte Ekholm)
    46'min 0-2 Jussi Sorri (Tommi Ijäs)
    67'min 1-2 Joona Forsström (Jonne Forsström)
    93'min 2-2 Antti Julin, rp
    Ottelun varoitukset:
    26'min Joona Forsström, EuPa
    28'min Roope Koikkalainen, Härmä
    93'min Heikki Viitanen, Härmä