• Otteluraportti Härmä-Ilves2 2-1 (1-0)

Härmän Juho Nordström tuuletti voittoa

Hämeenlinnan Härmä hankki toisen voiton putkeen jalkapallon Kolmosessa, kun se nujersi Tampereen Ilveksen kakkosjoukkueen 2-1 (1-0) keskiviikkona Kaurialassa.

Kotijoukkueen keskikentän oikealla laidalla pelannut Juho Nordström, 19, löi hyvät alkutahdit tekemällä terävästi avausmaalin jo 13. minuutilla.
       -Laitoin topparilta puikot ja lauoin pallon alakulmaan. Meiltä hyvää puolustamista ja iskimme paikoista osumat, sanoi kauden avausmaalinsa tehnyt Nordström.

Nordström kuului keskikenttämiesten Aare Turusen, Valtteri Kaarnan ja Joona Tuunaisen sekä laitapakkien Jonni Thusbergin ja Juuso Kemppaisen kanssa Härmän avauksessa olleisiin A-junioreihin.

Härmän voittomaaliksi jääneen toisen osuman latasi Juuso Lindroos vasempaan ylänurkkaan rankkarista 83.minuutilla. Härmä sai rankkarin, koska Antti Tapola kaadettiin rangaistusalueella. Ilves/2 kavensi lisäajalla ja sai loppuun vielä pienen paineen aikaiseksi.

-Tasainen matsi, jossa avauspuolisko oli tiukempaa. Ilves taisi väsyä ja sen oli pakko hyökätä, jolloin meille tuli ylivoimatilanteita. Olimme terävämpi viimeisellä kolmanneksella molemmissa päissä, sanoi Härmän valmentaja Jouko Salminen.

Härmän toppariduo Tommi Ijäs ja Aleksi Topinoja katkoi varmasti.

Nordström jätti kentän 55 minuutin jälkeen.
       -Paikat ovat vähän jumissa. Lisäksi oikea kantapää on kipeä. Hyvä fiilis, kun voitto tuli, hän selvitti.

Pari voittoa on nostanut Härmää helpottavasti.
       -Keskikasti lähenee vauhdilla. Putoamisviiva on entistä kauempana, mikä on hyvä asia, sanoi Salminen.