• Otteluraportti P-Iirot-Härmä 2-0 (1-0)

Sarjakärki pysyi Härmän edellä
    Uutta päävalmentajaa haetaan

Hämeenlinnan Härmän edustusjoukkue vieraili perjantaina Raumalla Tampereen piirin Kolmosen kärkijoukkue Pallo-Iirojen luona hankalassa tilanteessa. Härmällä on kahdeksasta ottelusta vain yksi voitto eikä sellaista tullut nytkään.

Lisäksi Härmän tilannetta vaikeuttaa uuden päävalmentajan haku. Kari Lindholm jätti joukkueen torstaina.

Kotijoukkue pysyi ottelussa hallitsevana osapuolena läpi 90-minuuttisen. Ensimmäisen puoliajan lopulla painostus palkittiin, kun Stanley Ukwuoma siirsi pallon maaliin. Kapteeni Juho Patola puski komeasti Antti Horjanheimon keskityksestä loppunumerot 67. minuutilla.

Väliaikainen valmentaja Jouko Salminen myöntää vastustajan paremmuuden, mutta antaa positiivista palautetta omillekin.
       - 2-0 tuli pataan, mutta ilme oli ihan hyvä. Hyvin kaverit taistelivat. Toisen puoliajan alkuun meillä oli muutamia hyviä paikkoja, mutta ei saatu sisään. Sitten Pallo-Iirot ratkaisi. Olihan se parempi joukkue, mutta ilme oli pojilla ihan ok, Salminen myöntää.

Hallinnan antaminen taitavammalle joukkueelle oikeastaan kuului Härmän taktiikkaan.
       -Oikeastaan me emme lähteneet kovin ylhäältä karvaamaan, niin he pääsivät pyörittämään, Salminen kertoo.

Härmän valmentajakuviot ovat tällä hetkellä levällään. Salminen oli perjantaina puikoissa apunaan pelaajavalmentaja Vesa Virtanen. Uutta käskijää on tarkoitus miettiä viikonloppuna.
       -Mietimme viikonlopun, miten edetään. Sen suhteen päätöksiä ei ole tehty vielä mitään päätöksiä.

Salminen ilmoittaa olevansa ainakin joukkueen mukana, kun Härmä suuntaa ensi torstaina tärkeälle vierasmatkalle Pirkkalaan PJK:n vieraaksi. PJK ja Härmä ovat putoamiskamppailussa tasapisteissä.
       -Kyllä minä sinne ainakin mukaan lähden, mutta ei tosiaan ole mitään vielä päätetty. Meillä on muutama vaihtoehto, mutta ei mitään varmaa, Salminen sanoo.