• Otteluraportti TKT-Härmä 2-0 (0-0)

Härmä herpaantui lopussa
    Erikoistilanteet koituivat hämeenlinnalaisten kohtaloksi.

Hämeenlinnan Härmän miesten edustusjoukkue päätti Kolmosen kevätkauden niukkaan tappioon Tampereen Kisatovereiden vieraana. Hervannan keskuskentällä isännät olivat parempia maalein 2-0 (0-0).

Maaliton avausjakso oli tasaista vääntöä ilman loistavia maalipaikkoja. Toisen puoliajan loppupuolella TKT:n Mikko Laaja kuittasi kulmapotkusta seuranneesta hässäkästä avausmaalin. Laaja upotti vielä viisi minuuttia ennen peliajan päättymistä hienon vapaapotkumaalin.

Härmän valmentaja Jouko Salminen myöntää, että vastustaja oli parempi.
       -Halukkaampi joukkue voitti. Tasainen peli oli, mutta he olivat juuri sen verran parempia. Emme saaneet omaa peliä liikkeelle oikein missään vaiheessa. He olivat paremmalla jalalla liikkeellä, Salminen mietti ottelun jälkeen.

Härmälläkin oli omat tekopaikkansa, nekin lähinnä erikoistilanteista. Niissä kunnostautui puolustaja Joni Lindroos, jonka laukauksia Salminen kehuu tuloksesta huolimatta.
       -Erikoistilanteet olivat vähän vaikeita meille, mutta viimeinen vastustajan maali oli komea vapari, Salminen kuvailee ottelun ratkaisua.

Syyskausi alkaa vajaan kolmen viikon kuluttua. Härmä on tällä hetkellä 12 pisteellään juuri ja juuri pitämässä paikkaansa Kolmosessa. Härmä jatkaa Salmisen, Juha Lempisen ja Vesa Virtasen johdolla ilman varsinaista päävalmentajaa. Salmisen mukaan haasteita tuo enemmän pelaajatilanne.
       -Joka peliä lähdetään voittamaan, mutta joudumme kuormittamaan A-junioreitamme niin pirun paljon. Osa lähtee nyt vielä inttiin, Salminen kertoo.

Loukkaantumiset eivät kuitenkaan vaivaa joukkuetta sen pahemmin.
       -Muutamilla on pieniä vaivoja, mutta ei ole mitään isompaa. Tänäänkin nilkkavaivaiset pystyivät pelaamaan koko ottelun.