• Otteluraportti TP-T-Härmä 3-2 (3-0)

Hämeenlinnan Härmän miesten edustusjoukkue ei saanut voittotiliään auki vielä perjantainkaan kierroksella, kun se vieraili Tampereella Tampereen Peli-Toverien vieraana.

Ottelun alku oli Härmältä katastrofaalinen. TP-T karkasi ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana jo 3-0-johtoon. Pelin edetessä vieraat pääsivät paremmin mukaan. Härmä saikin kehitettyä toiselle puoliajalle kiriä, kun Juuso Lindroos kavensi rangaistuspotkusta, ja pian tämän jälkeen Antti Tapola puski Lindroosin keskityksen sisään.
       Kiri jäi kuitenkin vajaaksi, ja täysi pistepotti jäi Tampereelle. Härmällä on nyt kuudesta ottelusta vain kolme tasapelipistettä.

Erityisesti Hervannan keskuskentän huonokuntoinen nurmi sai haukut Härmän päävalmentaja Kari Lindholmilta.
       -Alku oli murheellinen, mutta nousimme ihan hyvin taisteluun mukaan. He alkoivat väsyä toisella jaksolla, ja saimme vähän tilaa kentälle. Kenttä oli kuitenkin karmeassa kunnossa, ja peli oli sitten melkein kuin potkupalloa, Lindholm tiivistää.
       TP-T pelasikin enimmäkseen pitkää palloa ja piti fysiikallaan pelin hallussaan.
       Lindholmille tärkein kehityskohde on selvä. Oma puolustus on saatava tiiviimmäksi.
       -Puolustamme huonosti erikoistilanteita kuten tänäänkin. Kolmea ei voi laskea joka pelissä. Se on isoin ongelma.
    (HäSa / Samuli Virtanen)

Härmän avauskokoonpano: Heikki Viitanen; Jonni Thusberg - Casimir Kallio - Jussi Sorri - Taneli Kantola ; Joni Lindroos - Atte Ekholm ; Joona Tuunainen - Valtteri Kaarna - Antti Tapola ; Juuso Lindroos
    Härmän vaihtopenkki: Tommi Vainio(mv), Juuso Kemppainen, Ersin Ramadani, Roope Koikkalainen, Ahmed Mohammed & Daniel Garro
    Härmän vaihdot:
    24min Valtteri Kaarna vaihtoon - Ahmed Mohammed kentälle
    46min Heikki Viitanen vaihtoon - Tommi Vainio kentälle
    46min Joona Tuunainen vaihtoon - Ersin Ramadani kentälle
    63min Atte Ekholm vaihtoon - Daniel Garro kentälle
    63min Taneli Kantola vaihtoon - Roope Koikkalainen kentälle
    81min Jonni Thusberg vaihtoon - Juuso Kemppainen kentälle
    Ottelun maalit:
    3min 1-0 Lari Hakanen
    9min 2-0 Ahmed Shihab
    10min 3-0 Ahmed Shihab
    80min 3-1 Juuso Lindroos, rp
    83min 3-2 Antti Tapola (Juuso Lindroos)
    Ottelun varoitukset:
    42min Atte Ekholm, Härmä
    44min Taneli Kantola, Härmä
    53min Ersin Ramadani, Härmä
    65min Majed Rashedi, Härmä