• A haki pisteet Turusta

A poikien Ykkösen ottelu sunnuntaina oli odotetun vaikea Härmälle , kotijoukkue TuWe lähti selkeästi vain puolustamaan , ja se oli myrkkyä vieraille , vielä kun Lauri Vasa onnistui maalinteossa 22 minuutilla hienosta sivuvaparista alkoivat härmäläisten suut käydä . Härmän hyökkäykset pysähtyivät vastustajan 20 metriin , joko harhasyöttöihin , tai pallonmenetyksiin , aivan puoliajan loppupuolella Konsta Nori ajoi hienosti rankkualueelle , ja TuWen pelaaja kaatoi takaapäin , tuomari näytti jo pilkkua , mutta muutti jostain syystä tuomionsa vapariksi aivan 16 rajalta , jonka Härmä kuitenkin onnistui sössimään . Puoliajalla Härmä päätti pelata joukkueena , ja alkoi laitojen kautta vyöryttämään hyökkäyksiä turkulaisten maalille , ja vihdoin 57 minuutilla kotijoukkueen pelaaja joutui ottamaan toisen keltaisen rankkualueella , seurauksena rangaistuspotku , ja ulosajo TuWelle . Giscard "Ciska" Mosamete laukoi pilkulta varmasti tasoituksen . Tämän jälkeen Härmä myllytti entistä enemmän , toki TuWellakin oli muutama vaarallinen vastahyökkäys , peli ratkesi Jonni Thusbergin hienoon yksilösuoritukseen , pallo Juho Nordströmin topparien yli suunnaaneesta "chipistä" hienosti haltuun , ja vasurin us:llä ohi maalivahdin , 1-2 Härmälle . Vieraista onnistuivat lisäksi toppari Taneli Kantola , keskikentällä raatanut Aare Turunen , sekä vaihdosta peliin tullut Juuso Kemppainen .

ottelupöytäkirja : 1-2 (1-0)