• A-pojat pysyivät voittotahdissa

Hämeenlinnan Härmä on aloittanut vakuuttavasti jalkapallon A-poikien Ykkösen. Kolmen ottelun jälkeen Härmän saldona on kolme voittoa maalierolla 13-2.

Sunnuntaina Härmä nujersi Maarianhaminan IFK:n 3-1 (0-1) Pullerin tekonurmella. Etenkin toisen jakson hämeenlinnalaiset pelasivat mainiosti.

Saarelaiset johtivat tauolla, mutta toisella jaksolla he putosivat kotijoukkueen kyydistä. Giscard Mosamete tasoitti heti toisen jakson alkajaisiksi rankkarista, Mohammed Ahmed teki voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman ja Valtteri Kaarna sinetöi loppunumerot.
       -Ensimmäisen jakson vähän ihmettelimme, eikä asenne ollut ihan kunnossa. Toisella jaksolla peli kääntyi täysin meille. Jalka liikkui ja asiat tehtiin niin kuin oli sovittu. Juoksimme Maarianhaminalta jalat alta, kertoi Härmän A-poikien päävalmentaja Juha Lempinen.
       Hän sanoo olevansa tosi tyytyväinen joukkueensa kauden alkuun.
       -Tänne jääneet kaverit ovat näyttäneet, että he kyllä pärjäävät. Onhan tämä koko Hämeenlinnan futiksenkin kannalta hyvä juttu.