• A pojille kauden ensimmäinen tappio

Härmä A hävisi eilen Tampereen Ahvenisjärven pienellä tekonurmella pelatussa Ykkösen ottelussa TPV:lle maalein 3-1(2-0) . Kenttä oli toki sama molemmille joukkueille , ei TPV:kaan siellä ollut pelannut ,  jokatapauksessa molemmilla puoliajoilla meni monta minuuttia palloa haettaessa , välillä jopa kentän alapuolella olevasta lammesta . Härmä hallitsi ensimmäistä puoliaikaa täydellisesti , sai läpiajoja , ja paikkoja hyvistä erikoistilanteista , mutta kuten niin useasti joukkuepeleissä käy , jos et tee , niin vastustaja rokottaa . TPV sai ensimmäisen hyökkäyksensä 36 minuutilla , ja Tomi Ylinen onnistui läpiajonsa päätteeksi tekemään 1-0 , TPV:n 2-0 oli katkera pala Härmälle , pelikellossa 47 min. ja paitsiolta haiskahtaneelta tilanteesta Taavi Abruquah 2-0 taukotilanteeksi . Härmä tuli toiselle jaksolle sisuuntuneena , ja onnistuikin kaventamaan Konsta Norin sivuvaparista  , Jesse Hyvärinen puski 2-1 , tästä kuitenkin vain muutama minuutti , niin TPV:n Ylinen teki toisen osumansa niinikään vapaapotkun jälkitilanteesta . Härmä sai vielä 3-1 tilanteessa muutaman hyvän maalipaikan , vaihdosta kentälle hyvin tulleiden Giscard Mosameten , ja Kalle Ojalan johdolla , mutta pisteet , ja pari palloa jäivät Tampereelle . Seuraava koitos A:lla keskiviikkona Kaurialassa klo 19.00 , kärkiottelussa vastassa Kaapo .