• Härmän tytöt taas voitokkaita

Härmän B-tytöt ottivat neljännen perättäisen voittonsa lauantaina Pullerilla pelatussa tyttöjen Ykkösen ottelussa. Härmä nujersi ensimmäisen jakson maaleillaan Turun Palloseuran lukemin 2-0.
       Ottelun alku mentiin vahvasti TPS:n tahtiin ja hetkittäin Härmällä oli vaikeuksia TPS:n nopeiden hyökkäyksiin lähtöjen kanssa. Härmä kuitenkin sai vapauttavan 1-0 -osuman Oona Aaltosen roikottaessa pelivälineen riman alle 20 minuutin pelin jälkeen. Härmän toisen osuman jakson 33.minuutilla iski Laura Lähdeskorpi.
       Toinen jakso oli hyvin Härmän kontrollissa, kunnes 61.minuutilla TPS-maalivahti Anna Koivunen nappasi suoran punaisen kortin. Tuon jälkeen Härmän peli hieman passivoitui ja TPS sai vajaalla ottelusta paremmin otetta. Lopullisena lukkona Pilvi Pikivirta kesti Härmän maalissa loppuun asti.