• Antti Tapola jatkaa Härmässä

  Antti Tapola, 25, jatkaa Härmässä kaudella 2017. Härmään Tapola tuli kauden 2014 lopussa Kutosesta, joten tuleva kausi on Tapolalle vihreänutuissa tilastollisesti neljäs, mutta käytännössä kolmas kokonainen.

   

  Kaudella 2014 Tapola ehti pelata kolme ottelua kauden lopusta. Kutosen FC Kangasalassa pelaillut Tapola muutti Hämeenlinnaan, jonka myötä ajautui Härmän treenirinkiin ja lopulta pelaavaan kokoonpanoon. Minuutteja kauden 2014 kolmessa ottelussa ei ehtinyt kertyä kuin 147, mutta siitä huolimatta maalitili ehti aueta. Debyyttimaali nähtiin Nokian keskuskentällä 6.9.2014.

   

  Kaudella 2015 Tapola pelasi 20/22 sarjaottelua osuen näissä kuudesti ja viime kaudella vastuuta tuli 17 ottelussa tehoilla 5+2. Kaikkinensa Tapola on ehtinyt pelata Kolmosta Härmän paidassa 40 ottelua tehoilla 12+2. Maalinteko on onnistunut myös Cupeissa, kun kaudella 2015 Tapola onnistui sekä Regions että Suomen Cupissa. Cup-otteluiden myötä virallisia otteluita Tapolalla on Härmä-uralla kertynyt 45 kappaletta.

   

  Tapola on hyökkäyspään pelaaja, joka on viime vuosina löytänyt roolia enemmän oikealta laidalta. Nopeutensa ansiosta Tapola on riesa vastustajan puolustajille ja futsal-taustan ansiosta myös pallotekniikka on hyvällä tasolla. Etenkin boksissa Tapola on juonikas velmu, joka pystyy hakemaan vetopaikan haastavistakin paikoista. Lisäksi Tapola on oiva pääpelaaja, vaikka ei ole pituudella pilattu.

   

  Hämeenlinnaan jämähtäneelle Tapolalle Härmässä jatkaminen oli helppo päätös.
     -Härmässä hoidetaan taustoissa kaikki asiat niin hyvin, että täällä pystyy pelaajana keskittymään pelkästään pelaamiseen ja treenaamiseen. Uskon, että moni muukin pelaaja on samaa mieltä, Tapola kehuu.

   

  Tapola on kentän ulkopuolella suupaltti, mutta virallisia kommentteja annettaessa mies on ottanut oppinsa ammattilaisilta ja pysyy niukkasanaisena.
     -Tavoitteet? Eiköhän me joukkueena lähdetä voittamaan. Kärkipäähän. Henkilökohtaisesti olis kiva pari maalia tehdä ja saada ehjä kausi. Se olis ok, Tapola avaa.

   

  Loppuun Antti haluaa antaa vielä vinkin katsojille tulevaa kautta varten.
     -Ens kaudella kannattaa pitää silmällä Ijäksen Tommia. Kaurialan pimenevissä illoissa voi tapahtua mitä vaan.

   


  Antti Tapola

    Takaisin
  1 kommentti:
  Jesse Ohra.Aho    11:56:57 28.04.2017
  Haista vittu.
  Vastaa kommenttiin:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi