• Eero Viljanen edustuksen maalivahdiksi

  Maalivahti Eero Viljanen, 20, on tulevalla kaudella yksi Härmän maalivahdeista. Viime kaudella Härmän A-nuorissa torjunut Viljanen sai vastuuta edustuksessa kahdessa ottelussa, joten debyyttiä miesten tasolla ei enää tarvitse jännittää.

   

  Ikäluokkansa SM-karsintoihin tiensä raivanneessa Härmän A-nuorissa Viljanen torjui yhdeksässä Ykkösen ottelussa. Edustuksessa debyytti tapahtui Tampereella 4.8.2016 Tampere Unitedin vieraana, jossa kyyti Härmälle oli kylmää ja Kakkoseen noussut TamU vei ottelun lopulta nimiinsä 5-0 (4-0). Myös toisen ottelunsa Viljanen torjui Tampereella Lamminpään kentällä Ilves/2:n vieraana, jossa isännät olivat parempi luvuin 5-1 (2-1). Tilastojen valossa ura miesten tasolla alkoi tylysti, mutta kummassakin ottelussa Härmällä oli koossa siipirikkoinen miehistö, jonka myötä maalivahdinkaan tehtävä ei järin kiitollinen ollut.

     -Pelit mitä pelasin oli vähän semmosia, että oli kapea miehitys eikä otteluihin ollut ihanteellisia lähtökohtia. Ihan hyvä maku niistä lopulta on jäänyt ja tästä on hyvä jatkaa tälle kaudelle. Uuden valmentajan (Matti Hiukka) myötä toiminta näyttää todella hyvältä. Näen, että joukkueella on mahis voittaa koko sarja ja haluan olla mukana tässä hommassa, Eero kertoo.

   

  Henkilökohtaisella tasolla Viljasen tavoite on looginen.
     -Tavoite on vallata ykkösveskarin paikka ja pelata mahdollisimman paljon pelejä tällä kaudella.

   

  Veräjänvartijana Viljanen on hyvä reaktiotorjuja ja avaukset lähtee jalasta tarkasti. Talvikauden treeneissä Eero on paiskinut hartiavoimin töitä ja kehitystä on tapahtunut paljon jo nyt, joten tulevalla kaudella Viljasella on kaikki mahdollisuudet lunastaa tavoitteensa. Lisämotivaatiota kaudelle antaa paikallisottelut HJS:aa ja JanPaa vastaan.
     -Paikallispelejä odottaa eniten, että niitä pääsisi torjumaan. Toivottavasti yleisö löytää tiensä Kaurialaan läpi kauden katselemaan, kun Härmä taistelee noususta Kakkoseen, Eero toivoo.

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi