• Ensimmäinen kuukausi takana

  Härmän edustusjoukkueella on takana aktiivinen ensimmäinen kalenterikuukausi treenien muodossa. Uusi vastuuvalmentaja Matti Hiukka ja joukkue aloitti tekemisen marraskuun alussa ja on treenannut kolmesti viikossa lajiharjoitteita sekä kahdesti viikossa kuntosalilla. Hiukka on tyytyväinen ensimmäisen kuukauden antiin.

   

     -Kyllä tässä positiiviset ajatukset on. Ensiaskeleet on päästy ottamaan ja tutustumaan toisiimme. Harjoituksissa tekeminen on ollut vuodenaikaan nähden ihan hyvällä tasolla ja pelaajat on ollut vastaanottavaisia. Paljon on tietenkin parannettavaa päivittäisessä tekemisessä ja tämän vuoden puolella ei vielä mitään taktisia asioita ole käyty läpi. Sen mitä pelatessa huomannut, niin niitä on käyty läpi pysäyttelemällä, mutta se taktinen puoli tulee sitten ensi vuoden puolella, sitä ei ole vielä tuputettu. Hyvä ja reipas meininki tässä kuitenkin on ollut mitä on menty ja määrällisestikin kertoja ollut ihan ok määrä, Hiukka kertoo.
   


  Marraskuun ajan edustuksella oli avoimet harjoitukset, joista poiki yksi sopimus.
     -Nyt rauhoitetaan tilanne ja aletaan enemmänkin hakemaan selkeitä täsmävahvistuksia mitä katsotaan tarpeelliseksi olevan. Hyvä runko on olemassa, muutaman palikan kun saa kasaan niin se näyttää ihan hyvältä, kunhan kaikki pysyy terveenä. Yksi sopimus saatiin marraskuun avoimista harjoituksista aikaiseksi, muuten ei kovin paljoa kävijöitä ollut, Hiukka sanoo.

   

  Pelaajasopimuksia Härmällä on koossa kourallinen ja nyt niitä aletaan sorvaamaan lisää sekä vanhojen että uusien pelaajien kanssa. Ensimmäisen kerran pelaajat pääsevät näyttämään taitojaan pelissä jo tämän vuoden puolella, kun 17.12. on edessä ensimmäinen harjoitusottelu.
     -Sieltä tulee jonkinlainen Kontun edustuksen ja A:n yhdistelmä vastaan. Tavoite oli saada tämän vuoden puolelle peli. On mukavampi treenata, kun on peli tiedossa. Siitä pääsee sitten joululomille, ”Bägi” toteaa.


  Lisää harjoitusotteluita on luonnollisesti tarkoitus pelata ensi vuoden puolella. A-nuorten kuviot vaikuttivat osaltaan myös edustukseen, sillä edustuksen runkoon on määrä kuulua myös A-junioreita.
     -Alustavia keskusteluja on käyty. Päivämäärät on ollut hukassa johtuen A-nuorten SM-karsintapäivistä. Nyt kun ne alkaa selviämään, niin voi alkaa suunnittelemaan harjoitusotteluita. Talviaikana iso osa A-junnuista pelaa SM-karsintaa, sitten kun alkaa sarja ja omat pelit lähenemään, niin parhaat pelaa miesten pelejä. Talvella täytyy olla tarkkana A-junnujen rasituksen ja kuorman kanssa, ettei ammuta talvisaikaan yli. Pitää päästä myös harjoittelemaan, ettei ole treenit pelkkää peleistä palautumista.

   

  Joulukuun aikana Härmä alkaa julkaisemaan pelaajasopimuksia ja myös harjoitusotteluista tiedotetaan heti, kun niitä saadaan sovittua.

   

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi