• Giscard Mosamete jatkaa Härmässä

  Giscard ”Sisu” Mosamete, 19, jatkaa Härmässä kaudella 2017. Tunnollisen työntekijän tavoitteena on vallata paikka avauskokoonpanossa ja asenteesta se ei ainakaan jää kiinni.

   

  Mosamete on laitapelaaja, joka pystyy pelaamaan niin keskikentällä kuin puolustuksessa. Edustuksen päävalmentaja Matti Hiukka on peluuttanut Mosametea oikeana laitapuolustajana, jossa Sisu on itsekin viihtynyt.

   

  Debyyttinsä edustuksessa Mosamete teki kaudella 2014 PJK:ta vastaan. Debyytti sinällään oli ikimuistoinen, sillä tuolloin 17-vuotias B-juniori vaihdettiin kentälle lisäajan neljännellä minuutilla ja ottelu loppui noin kymmenen sekunnin kuluttua siitä. Ensimetrit miesten peleissä kuitenkin oli otettu ja niitä debyytissä kertyi viitisen metriä.

   

  Kaudella 2015 esiintymisiä edustusjoukkueessa ei tullut, mutta viime kaudella Mosamete alkoi löytymään kokoonpanosta. Kolmosessa vastuuta tuli lopulta yhdeksässä ottelussa, joista kahdeksan kertaa Sisu tuli tuomaan vaihdosta tuoreita jalkoja. Viime kaudella Mosamete kellotti myös ensimmäiset minuuttinsa Regions' Cupissa (yksi ottelu) sekä Suomen Cupissa (kolme ottelua avauksessa).

   

  Mosamete odottaa innoissaan tulevaa kautta.
     -Jatkan Härmässä, koska siellä on just sellainen ilmapiiri mitä oon kaivannut. Tekeminen on aivan loistavaa Härmässä. Valmentajan ja taustojen toiminta on ollut inspiroivaa. Edellisten kahden kauden jälkeen Härmän toiminta alkaa näyttämään mun unelmaseuran/joukkueen toiminnalta! Kaikki menee hyvin, jätkillä on kova motivaatio treeneissä ja peleissä, ja työnteko jatkuu entistä tehokkaampana. En vois yhtään enempää toivoa, Sisu sanoo.

   

     -Koko joukkueen yhteiseks tavotteeks asettaisin sarjapaikan Kakkoseen kaudelle 2018. Omalta osalta avauspaikka Härmän edustusjoukkueessa ja pelaajana kehittyminen, Mosamete listaa tavoitteita.


  Mosamete vauhdissa viime kaudella NoPSia vastaan. Kuva Ari Kedonperä.

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi