• Härmä isännöi TP-T:tä kotiavauksessa

Härmä avaa Kolmosen kotiottelunsa tänään Pullerin tekonurmella, kun tamperelainen TP-T tulee vierailulle Pullerin tekonurmelle. Ottelu alkaa kello 19.

Joukkueiden kaudet lähtivät käyntiin erilaisissa merkeissä. Härmä kärsi avausottelussa 1-0 -tappion TKT:lle. Härmällä oli ottelussa paikkansa, mutta tehottomuus vaivasi isosti ja lopulta TKT onnistui lisäajan toisella minuutilla iskemään pallon Härmän maaliin.
       TP-T puolestaan voitti sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvan Ilves-Kissat 3-2. TP-T aloitti ottelun terävästi ja oli viiden minuutin pelin jälkeen jo kahden maalin johdossa. I-Kissat tuli tasoihin, mutta TP-T onnistui vielä parikymmentä minuuttia ennen loppua iskemään kolmannen eikä enää johdosta luopunut. TP-T:n kaksi pikamaalia ottelun alkuun iski Matias Stark ja voittomaalin viimeisteli Eemil Lamminen.

Joukkueiden aikasempien kausien kohtaamiset ovat olleet maalirikkaita.
    24.8.2016 Härmä – TP-T 4-2 (1-0) | Jonni Thusberg(2), Prince Mokuma, Hamid Daghdugh
    20.6.2016 TP-T – Härmä 3-2 (3-0) | Juuso Lindroos, Antti Tapola
    19.8.2015 Härmä – TP-T 4-2 (1-1) | Antti Tapola, Oma Maali, Jere Suomalainen, Aaro Forss
    21.5.2015 TP-T – Härmä 2-1 (1-0) | Kosti Kyläinpää
    18.9.2014 Härmä – TP-T 1-8 (0-3) | Juuso Lindroos
    26.6.2014 TP-T – Härmä 3-4 (0-2) | Jan-Erik Isosomppi(2), Juuso Lindroos, Kaarle Keskitalo

Viime kauden toisessa kohtaamisessa Kaarle Keskitalo toimi Härmän kapteenina

Etenkin viime kauden jälkimmäinen kohtaaminen oli huimaa draamaa. Ottelun avausjaksolla nähtiin äärimmäisen harvinainen tapahtumajakso, kun TP-T:lle tuomittiin kaksi rangaistuspotkua minuutin sisään, mutta Härmän maalivahti Tommi Vainio torjui kummatkin yritykset.

Aikaisempiin kausiin peilaten odotettavissa on siis maalirikas ottelu. Sitä epäilee myös Härmän kokenein pelaaja Vesa ”Wesse” Virtanen, 39, joka aloitteli oman uransa miesten tasolla jo vuonna 1994.
       -Kyllä mä odotan, että varmaan tulee maaleja taas. TP-T varmaan vanhaan tyyliinsä yrittää pelaamalla pelata jalkapalloa ja luulen, että se sopii meille paremmin kun se taistelupallo mitä pelattiin Kaukajärvellä.
       Virtanen pelasi avausottelussa Tommi Ijäksen toppariparina täydet minuutit. Kokenut Wesse tietää mitä avausottelusta pitää parantaa, jotta voittotili torstaina aukeaa.
       -Oma pallollinen pelaaminen, syöttöjen laatu, huolellisuus... Huolellisuus ylipäätään pallon kanssa. Sitten semmonen röyhkeys hyökkäyskolmanneksella. Sieltä ne avaimet varmasti löytyy siihen, että voitto otetaan torstaina.

Tommi Ijäksen ja Vesa Virtasen videohaastattelu

Härmän terveystilanne otteluun lähdettäessä on hyvä. Pitkäaikaispotilaat Juho Nordström ja Iiro Lintula puuttuvat vielä pitkään kokoonpanosta, mutta muuten vammoja ei ole. Eilen kakkosjoukkueen mukana olleet Aaro Forss ja Jonas Ruohomäki eivät edustuksen käytettävissä ole, mutta muuten Matti ”Bägi” Hiukalla on hyvä tilanne pohtia avauskokoonpanoa.

Härmän loppuviikko on kiireinen, sillä torstaisen Kolmosen ottelun jälkeen jää vain yksi kokonainen lepopäivä, jonka jälkeen joukkue matkaa lauantaina Jyväskylään Regions Cupin otteluun.