• Härmä kohtaa FJK:n Eerikkilässä

  Härmä matkustaa keskiviikkona 22.2 FJK:n vieraaksi Eerikkilään. Viime kaudella kotijoukkue voitti Vitosen oman lohkonsa suvereenisti ja nousi sarjaporrasta ylemmäs.

  FJK:n päävalmentaja Miika Murtolahti odottaa joukkueensa ensimmäistä harjoitusottelua mielenkiinnolla.
     –Tavoite ensi kesänä on pelata mahdollisimman hyvä ja tasainen kausi. Jokaista ottelua lähdemme voittamaan ja katsotaan syksyllä mihin rahkeemme riittävät. Treenipeli Härmää vastaan on meille hyvä tason mittari missä tällä hetkellä mennään. Härmä on meille mieluinen vastus, sillä joudumme varmasti tekemään kentällä töitä eikä lepsuiluun ole varaa, Murtolahti sanoo.

  FJK:n paidassa pelaa Härmälle tuttu mies, kun viime kaudella kasvattajaseuraansa palannut Atte Ekholm pelaa forssalaisten paidassa. Ekholm ehti pelata kausien 2015-2016 aikana Härmän edustuksessa kaikkinensa 22 ottelua, jonka lisäksi Atte edusti Härmän A-junioreita. Edustusjoukkueessa Ekholm keräsi tehot 2+2. Vanhan seuran ja pelikavereiden kohtaaminen on Ekholmille mieluisa asia.
     -Kyllä se on aika hienoa pelata. Hämeenlinnassa kuitenkin tuli viisi vuotta pelattua, niin onhan se totta kai nättiä pelata vanhoja kavereita vastaan, Atte toteaa.

  Itse pelistä Atte uskoo, että FJK:lla on saumat haastaa Härmää.
     -Ensimmäinen harjoituspelihän tämä meille on, mutta uskon, että kova vääntö siitä voi tulla. Härmällä on ollut paljon enemmän pallotreenejä, me ollaan päästy vaan kerran viikossa vetämään pallollista, mutta on meillä punttia ja muuta siinä ohella ollut. Odotan silti, että ihan tiukka ja hyvä peli voi tulla.

  Atte Härmän paidassa Tovea vastaan kaudella 2015. Kuva Ari Kedonperä.

  Härmä pääsee lähtemään otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla ja päävalmentaja Matti Hiukka odottaa pieniä parannuksia edelliseen otteluun.
     –Joitakin poissaoloja meillä on, mutta hyvän nipun saamme Eerikkilään. A-junioreiden osalta joudumme hieman katsomaan ettei rasitus käy liian kovaksi. Tappiollisen NJS ottelun annista lähdemme parantamaan muutamia perusasioita, mutta isoja muutoksia ei ole luvassa. Avauspelaamisen ja maalinteon pitää olla parempaa kuin toissa viikonloppuna. Kokonaisuutta pitää toki parantaa aina jokaisessa ottelussa, "Bägi" kommentoi FJK peliä.

   

  FJK vs. Härmä keskiviikkona Eerikkilässä klo 19.30

  FJK:n otteluennakko

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi