• Joni Lindroos jatkaa Härmässä

  Joni Lindroos, 26, jatkaa Härmässä myös kaudella 2017. Kausia keskikentän keskustassa viihtyvällä Lindroosilla on Härmässä takanaan jo puolentusinaa. Ensimmäisen kerran Joni puki Härmän vihreän peliasun ylleen jo juniori-ikäisenä ja aikuisiällä Lindroos on ollut mukana neljällä Kolmosen kaudella sekä Härmän seurahistorian ensimmäisellä Kakkosen kaudella 2012. Lisäksi Lindroosilla on Kakkosen kokemusta kaudelta 2013 FC Hämeenlinnan paidasta.

   

  Viime kaudella otteluita ehti kertyä kymmenen, jotka kaikki avauksessa. Kautta häiritsivät harmittavasti loukkaantumiset, jonka myötä kaudesta muodostui rikkonainen. Jonin kohdalla kiintiöksi on muodostunut yksi maali per kausi ja viime kaudella se nähtiin jo heti alkukaudesta, kun verkko pöllysi kauden toisessa vierasottelussa Nokialla. Pääasiallisesti keskikentän pohjalla puolustavammassa roolissa pelaava Lindroos tuo keskikentälle vääntövoimaa ja asennetta. Ehdoton vahvuus on myös potkutekniikka, jonka myötä syötöt lähtevät tarkasti sekä lähelle että kauas. Etenkin pitkät pystypallot laitaan ovat taidetta parhaimmillaan.

   

  Jatko Härmässä oli Jonille lopulta helppo päätös.
     -Härmä oli helpoin ja paras ratkaisu. Pitkästä aikaa fiilis, että homma alkaa toimimaan ja vuosien varrella tutuksi tullut notkahtelu loppuu. Treeneissä on ollut hyvä pöhinä päällä ja porukka tekee tosissaan hommia. Valmennukseen olen tyytyväinen, kovia ja hyviä treenejä, joissa tehdään paljon pallon kanssa ja hyvällä temmolla, Joni kehuu.

   

  Kauden tavoitteet tässä vaiheessa kautta ovat jo selkeät.
     -Joukkueella ei muuta tavoitetta kai kannata edes asettaa, kun että kärkisijoista pelataan. Henkilökohtaisella tasolla tavoite on yksi ehjä 90 minuuttinen tulevalle kaudelle, Joni heittää.

   

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi