• Juuso Lindroos jatkaa Härmässä

  Juuso Lindroos, 24, jatkaa Härmässä myös kaudella 2017. Hyökkäyspäässä tehokkaana viimeiset kolme kautta häärinyt ”Linkku” on tärkeä palanen Härmän hyökkäyspalapeliä.

   

  Lindroos debytoi Härmässä 17-vuotiaana kaudella 2010 pelaten 22 sarjaottelua, joissa syntyi myös uran avausmaali aikuisten tasolla 9.6.2010 vierasottelussa PJK:ta vastaan. Kaudella 2011 otteluita Kolmosessa kertyi 18 ja kahden Kakkosen kauden aikana sarjapelejä vyölle mahtui 22 ottelua. Nämä kaudet Lindroos vietti puolustavassa roolissa ja Kakkosen kaudet meni laitapuolustajana.

   

  Kaudelle 2014 Lindroos kuitenkin nostettiin hyökkäyspäähän ja jälki oli heti tuhoisaa. 22 ottelussa vastustajan verkko heilui 11 kertaa, jonka lisäksi maalisyöttöjä kertyi neljä. Kaudelle 2015 maalimäärä koheni, vaikka kaksi ottelua jäikin välistä. 20 otteluun tehot 17+4 takasi Tampere-Satakunnan maalipörssin kakkospaikan. Viime kaudella Lindroos pelasi jälleen kaikki 22 ottelua, joissa syntyi tehot 7+7. Tälläkin maalimäärällä irtosi Härmän maalipörssin ykkössija, jonka Lindroos on vienyt nimiinsä kolmen edellisen kauden ajan. Näiden kolmen kauden aikana Linkku on siis missannut vain kaksi ottelua ja 64 sarjaotteluun on syntynyt kunnioitettavat 35+15 tehot.

   

  Linkku on Härmän nykymiehistöstä eniten sarjaotteluita pelannut pelaaja ja kaikkinensa Lindroos on taistellut pisteistä Härmän nutussa 126:ssa ottelussa. Cupin ottelut mukaan lukien virallisia otteluita on muutamaa peliä vajaa 150. Jatkosopimuksen myötä Härmän ja Juuson yhteinen taival jatkuu vielä ainakin kauden ajan.
     -Härmässä jatkan pallottelua, koska se tuntuu jo toiselta kodilta. On ollut vuosien varrella pari hassua ylämäkeä ja alamäkiä vähän enempi. Vuodet on vahvistanut henkistä puolta, mutta näillä mennään eteenpäin kohti seuraavaa kautta ja parempaa huomista, Lindroos toteaa.

     -Joka vuosi on tullut tavotteita kerrottua ja sitä pohdittua missä päin sarjataulukkoa pitäisi olla kauden lopussa. Nyt luulen, että tärkein tavoite on saada joukkueeseen taas pelaamisen halu ja taistelutahto takaisin. Toivon myös, että nuoret saavat harppauksia eteenpäin Hiukan alaisuudessa ja Haka/Härmä yhdistelmäjoukkueen kovien SM-pelien myötä. Kovin tavoite ensi kaudelle on saada joukkue näyttämään taas joukkueelta isolla J:llä, eikä vain sekalaiselta joukolta yksilöurheilijoita, Juuso lataa.

   

  Linkku teki uuden aluevaltauksen tänä vuonna futsal-parketilla ParVin paidassa. 20 vuotta jalkapalloa ilman vakavampia vammoja pelannut Lindroos kuitenkin muljautti polvensa jo neljännessä ottelussa, jonka seurauksena polvilumpio kävi pois paikaltaan. Risti- ja sivusiteet pysyivät kunnossa, mutta kuntoutusta tuli silti 2-3 kuukautta.
     -Tällä hetkellä päätavoitteena on saada polvi kuntoon alkukauteen. Sen jälkeen katsotaan tavoitteita pelaamisen suhteen. Talvikausi menee kuntouttaessa, joten näytön paikat on aika kortilla. Pyrin saamaan itseni siihen kuntoon, että avauksen paikasta on kyky taistella, kun pääsee takaisin kentille, Linkku sanoo.

   

  Juuso ehti olla treenikentillä hieman yli kuukauden verran ennen polvivammaa.

     -Treenaaminen alkutalvesta on ollut pitkästä aikaa nautinnollista. Hiukka on ottanut hyvin joukkueen kontrolliin ja saanut kaikki tekemään töitä heti alusta alkaen. Innokkuus ja motivaatio on tullut takaisin treenikentille, joka on erittäin positiivinen asia, Lindroos kertoo.  Juuso kauden 2014 joukkuekuvissa

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi