• Kaarle Keskitalo jatkaa Härmässä

  Kaudella 2014 Härmän miehistöön FC Hämeenlinnasta siirtynyt Kaarle Keskitalo, 23, jatkaa vihreäpaidoissa kaudella 2017.

   

  ”Kake” tuli alkujaan Härmään FC Hämeenlinnasta lainasopimuksella hakemaan peliaikaa ja vielä saman kauden aikana siirrosta tehtiin pysyvä. Debyyttikaudellaan Keskitalo esiintyi kentällä herran elkein vasemman laitapuolustajan paikalla ja oli ottelusta toiseen kentän parhaimmistoa. 17 Kolmosen ottelun aikana vastustajan verkko ehti helähtää kolmesti ja maalisyöttöjäkin kertyi sama määrä. Regions Cupissa pelejä kertyi kolme tehoilla 1+1.

   

  Kausi 2015 toi kuitenkin jobinpostia, kun Hervannan keskuskentällä kevätkierroksen päätösottelu TKT:ta vastaan katkaisi Keskitalon kauden vakavan polvivamman myötä. Polven kuntoutus oli pitkä projekti, jonka myötä kuluneella kaudella otteluita ehti kertyä seitsemän. Nyt kuitenkin kyseinen loukkaantuminen alkaa olla vain ikävä muisto ja Keskitalo on päässyt treenaamaan alkaneen talvikauden täysillä.

   

     -Härmän kanssa kaikki asiat näillä viime kausilla on sujunut mutkattomasti, joten tutussa porukassa pysyminen on helppo päätös. Hyvää ei kannata vaihtaa, Kake kertoo.

   

  Tekeminen treeneissä on ollut parempaa kuin moneen vuoteen ja se on valanut uskoa myös Keskitaloon tulevaa kautta ajatellen.
     -Jos sama hyvä meininki saadaan jatkumaan läpi kevään, niin sarjan kärkisijat on ihan realistisia tavoitteita. Treeneissä tekeminen on hyvällä tasolla ja jämäkkyyttä löytyy. Hyvä tempo treeneissä pitää talvipakkasillakin lämpimänä ja jengiä on hyvin paikalla.

     -Omia tavoitteita on saada ehjä kausi kahden rikkonaisen jälkeen ja paikat talven aikana siihen kuntoon, että tosipelien alkaessa on valmis askiin, jos käsky käy.

   

  Kaikkinensa vasempana puolustajana omimmillaan oleva Kake on ehtinyt pelata Härmän paidassa 41 virallista ottelua tehoilla 4+6. Keskitalo on omaksunut nykypäivänä laitapuolustajilta vaadittavan aktiivisen hyökkäyksien tukemisen ja laadukkaan vasemman jalan ansiosta mies on hyökkäyspäässäkin pelote, sillä paikan tullessa laukaus lähtee kovaa ja tarkasti. Syöttöarsenaali kattaa laajan valikoiman tarkkoja syöttöjä lyhyistä aina pitkiin pystypalloihin ja keskityksiin, joten Härmän nälkäiset hyökkääjät ovat ainakin varmasti mielissään Keskitalon jatkosta. Tarjoilu vasemmalta laidalta tulee pelaamaan jatkossakin.

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi