• Kauden 2017 kapteenisto valittu

  Härmän kauden 2017 kapteenisto on valittu. Kapteenina toimii Pietari Palomäki ja varakapteeneiksi nimettiin kolmikko Jussi Sorri, Tommi Ijäs ja Joni Lindroos.

   

  Palomäki kantaa nauhaa kädessään heti debyyttikaudellaan Härmässä, mutta mies on luontainen johtaja. Valinnan tälle kaudelle teki valmennus, joten Palomäki oli luonteva valinta Matti Hiukalle. Hiukka valmensi kahden edelliskauden ajan Riihimäen Palloseuraa ja Palomäki toimi näiden kausien ajan kapteenina.
     -Palomäki on hyvä esimerkki jokapäiväiseen työntekoon. Jokainen voi ottaa mallia mitä hän antaa. Kaikki pelissä peleissä ja treeneissä, itseään säästelemättä. On avoin pelaaja, tulee helposti kaikkien kanssa toimeen. Oli jo RiPSissä mulla jo kaks vuotta kapteenina ja tää oli aika luonnollinen siirtymä, vaikka joukkue vaihtukin. Joukkue on ollut hyvin vastaanottavainen sen asian suhteen, Hiukka kertoo.

   

  Loppujen kapteenistoon kuuluvien jäsenten valinta oli sekin suhteellisen kivuton valinta.
     -Siinä on vahvaa hämeenlinnalaista kokemusta sitten varalla. Kenelle tahansa voi nauhan käteen tarvittaessa heittää, Bägi toteaa.

   

  Pietari itse oli yllättynyt valinnasta.
     -En sillä tapaa odottanut, että heti ekalla kaudella olis kapteeninnauha kädessä. Sehän on aina hieno, suuri kunnia, kun saa nauhan käteen. Täytyy vaan näyttää muille omaa esimerkkiä, kun on nauha kädessä, että aina kaikki jätetään kentälle. Sillä omalla tekemisellä yrittää viedä muitakin eteenpäin, Palomäki kertoo Härmä-TV:n haastattelussa.

   

  Haastattelussa Pietari ennakoi myös tulevaa kautta ja kertoo hieman omia kokemuksiaan paikallisotteluista, joista miehellä on kokemusta Radanvarren Derbyistä, eli RiPSin ja HyPSin kiihkeistä paikallisväännöistä.

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi