• Kotiotteluiden tietopaketti katsojalle

  Härmän kotiottelut pyörähtää käyntiin ylihuomenna torstaina 27.4. Pullerin tekonurmella klo 19. Tässä infopakettia katsojille kotiotteluihin liittyen.

   

  Kaudella 2017 peruslipun hinta pysyy samana eli viidessä eurossa (5€). Aikaisempiin kausiin verrattuna isoin uudistus on kuitenkin veloituksetta otteluun pääsevien ikäraja, joka nostettiin täksi kaudeksi 18 ikävuoteen. Alaikäiset pääsevät siis Härmän kotiotteluihin ilmaiseksi.
     Härmän yhteistyökumppani OP tarjoaa omistajajäsenilleen pääsyn puoleen hintaan. Lisäksi nuorille aikuisille suunnatulla OP:n Redi-kortilla otteluun pääsee veloituksetta. Redi-kortin voit hankkia OP Etelä-Hämeen asiakkaana täytettyäsi 18 vuotta ja Redi-asiakkuus on voimassa aina siihen päivään asti, kunnes täytät 26 vuotta.
     Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat pääsevät otteluun puoleen hintaan.

   

  Ottelutapahtuman kahviotarjonta pysyy kutakuinkin ennallaan. Bonuksena tälle kaudelle on anniskelualue kahteen otteluun eli Härmän isännöimiin paikallisotteluihin JanPaa (16.6.) ja HJS:aa (8.9.) vastaan. Muissa otteluissa anniskelualuetta ei ole.
     Ottelukahviosta löytyy tuttuun tapaan kahvia, pullaa, mehua, karkkia ja grillistä makkaraa.

   

  Yksi oleellinen osa jalkapallotapahtumaa on makkara, joten sen laatuun on tällä kaudella panostettu. Tällä kaudella Härmä tekee yhteistyötä Hakalan Lihavalmisteiden kanssa, joten tulevan kauden ottelumakkarana toimii mehevä ja lihaista Tukkijätkä. Kyseinen makkara palkittiin vuonna 2014 Akateemisen Kiuas-Seura ry:n toimesta vuoden parhaana grillimakkarana. Akateeminen Kiuas-Seura ry on maistellut makkaroita vuodesta 1991 asti, joten saadakseen vuoden grillimakkara -tittelin, täytyy tuotteen olla kunnossa.

     Hakalan Lihavalmisteet Oy on puolestaan yksi maan vanhimmista lihanjalostamoista ja toiminta on aloitettu jo vuonna 1901 teurastustoiminnan muodossa. Makkarat ja palvituotteet tulivat pian tämän jälkeen mukaan, joten Härmän otteluissa on tarjolla palkittua makkaraa, joka on tehty yli sadan vuoden kokemuksella.

   

  Kotiottelut Härmä avaa Pullerin tekonurmella ja siirtyy Kaurialaan heti kun mahdollista. Pullerin kentällä ei ole yleisölle katettua katsomoa, joten huonoon keliin kannattaa varautua. Pullerilla ei myöskään ole kuulutuksia eikä tulostaulua, mutta pelikelloa on mahdollista seurata Härmän Twitterin liveseurannan tai sähköisen pöytäkirjan välityksellä, joita Härmä päivittää kumpaakin reaaliajassa. Kaurialaan siirryttäessä katsojia pystytään palvelemaan paremmin äänentoiston, tulostaulun ja katetun katsomon avulla. Kaurialassa käytössä on yksi sisäänkäynti ja lippuja myydään Brahenkadun puolelta löytyvästä sisäänkäynnistä.

   

  Lippuluukulla ja kahviossa käy vain käteinen. Pullerin tekonurmikenttää lähinnä oleva automaatti on Ojoisilla, mutta Kaurialasta ei enää automaatteja löydy.

   

  Torstaisen Härmä – TP-T -ottelun ennakko tulee ulos huomenna.  Kaurialan lipunmyyntipiste

   

   

   

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi