• Leevi Saikkonen Härmään

  Härmä ja Leevi Saikkonen, 21, ovat solmineet 1+1 -vuotisen sopimuksen. Härmään Saikkonen siirtyy Riihimäen Palloseurasta.

   

  Saikkonen on koulutukseltaan hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä piikissä että laidassa, mutta se mieluisin pelipaikka on vasen laita. Viime kausi Saikkoselta meni pitkälti loukkaantumisten kanssa painiessa, sillä miehen jalka murtui keväällä. Täyteen iskuun Saikkonen alkoi päästä vasta kun kausi läheni loppua, joten nälkää tulevaa kautta kohtaan löytyy. Viime kaudella Saikkosta RiPSissä valmentanut Matti Hiukka uskoo, että Saikkosesta on tulevalla kaudella paljon iloa Härmälle.

     -Alkukausi viime kaudella näytti oikeinkin hyvältä, sitten tuli loukkaantuminen ja kesti aika pitkään, että Leevi pääsi parhaaseen pelikuntoon. Loppukaudesta alkoi näkymään taas niitä merkkejä mitä oli alkukeväästä ja siinä mielessä olen luottavainen Leevin kohdalla. Työteliäs kaveri, joka laiturin roolissa tekee töitä molempiin suuntiin itseään säästelemättä. On tehokas ylöspäin, kun saadaan mies täyteen kuntoon. Harjoituksissa on näyttänyt hyviä otteita ja alkanut löytymään sitä Leeviä mitä kaivataan ja odotetaan, Hiukka toteaa.

   

  Saikkoselta löytyy kokemusta myös Kakkosesta kaudelta 2015 NJS:n paidasta. Hyvinkään kasvatti lähti Kakkoseen hyvän Kolmosen kauden jälkeen, kun kaudella 2014 verkko heilui HyPSin paidassa 15 kertaa. Kakkosen kautta sotki kuitenkin armeija, jonka jälkeen viime kausi meni RiPSissä. Loukkaantumisista huolimatta Saikkonen ehti viime kaudella antamaan tukun syöttöjä sekä viimeistelemään itse neljä maalia. Nopeuden lisäksi Saikkosen vahvuuksiin on laskettava myös teknisyys ja 1vs1 -tilanteet joten Härmän hyökkäyspelaaminen saa hyvän palasen tulevalle kaudelle.


     -Valmentaja on hyvä, opiskelut todennäköisesti on jatkossa Hämeenlinnassa ja treeneissä meininki on ollut hyvä ja positiivinen sen kuukauden verran mitä joukkue on ehtinyt treenata, Saikkonen listaa suurimmat syyt miksi mies Härmän kanssa sopimuksen teki.

   

     -Tampereen piirin Kolmosesta ei ole mitään hajua minkälainen sarja se on, mutta lähdetään tietenkin voittamaan joka peliä. Treenien perusteella kaudelta voi odottaa hyvää tulosta ja positiivisin fiiliksin olen tulevan kauden suhteen, Saikkonen toteaa.

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi