• Leevi Saikkonen loppukaudeksi Kiffeniin

  Härmän laituri Leevi Saikkonen, 22, siirtyy loppukaudeksi lainalle Kakkosessa pelaavaan Kiffeniin. Perinteikäs helsinkiläinen seura on ajautunut Kakkosen A-lohkossa putoamistaisteluun ja Saikkonen on seuran käytettävissä ensi sunnuntaina, kun Kiffen kohtaa Klubi 04:n.

  Saikkonen tuli Härmään täksi kaudeksi RiPSistä ja ehti pelata Kolmosessa 17 ottelua, joissa syntyi tehot 2+5. Regions Cupin neljässä ottelussa tehoja syntyi 4+2, joten kaikkiaan kauden 21:ssä ottelussa teholukemat on 6+7. Saikkonen on ollut vakiokasvo vasemmalla laidalla ja avannut kaikki 17 pelaamaansa ottelua ja siihen on ollut syynsä. Saikkonen on jaksanut ravata laidallaan sekä puolustuksen tukena ja ollut hyvin aktiivinen myös hyökkäyspäässä. Siitä osoituksena muun muassa kolme hankittua rangaistuspotkua tällä kaudella sekä lukuisia hyviä ja onnistuneita haastoja.

  Saikkonen itse toivoi kaudelta enemmän tehoja, mutta on muuten tyytyväinen matkaan Härmän mukana, joka alkoi marraskuussa 2016.
     -Marraskuusta asti painettu hommia kovaa ja sai itsensä hyvään kuntoon. Sitä kautta jaksoi kentällä tehdä sitä, mikä laitapelaajan rooliin kuuluu, eli hoitaa myös puolustusvastuu hyvin. Pelillisesti oli ihan kypsää tekemistä ja kentällä hyvää taistelua, mutta tehojen puolesta olis voinut olla parempikin kausi, Leevi toteaa.

   

  Härmän yksi jokavuotisista tavoitteista on saada nuoria pelaajia eteenpäin. Aiemmin tällä kaudella Jonni Thusberg lähti Valkeakoskelle Hakan organisaatioon ja nyt Saikkonen Kakkoseen Kiffeniin, joten ainakin yksi tavoite tällä kaudella on onnistumassa. Thusberg oli vakiokasvo keskikentän oikealla laidalla ja Saikkonen vasemmalla, joten voidaan todeta, että laitapelaajien otteet tällä kaudella olivat vähintäänkin kelvolliset. Ja kuten aina, yhden lähtö avaa toiselle oven, joten nyt joku pelaajistosta pääsee näyttämään taitojaan loppukauden vasemman laiturin paikalla.

  Sarjaporrasta ylemmäksi Leevi lähtee täynnä motivaatiota.
     -Pyrin aina eteenpäin uralla, joten hyvillä fiiliksillä tietty lähdetään. Tämä on hyvä mahdollisuus ja nyt kun sauma aukes, niin siihen pitää tarttua, Saikkonen toteaa.

   

  Härmä toivottaa sekä Kiffenille että Leeville menestystä jäljellä oleviin otteluihin!

  Saikkonen puolustusasemissa Ilves/2:ta vastaan


  Uutisen kuvat: Ari Kedonperä

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi