• Otteluennakko Härmä-TPV2

  Kotiotteluita on tämän kauden osalta jäljellä kolme, joista seuraava on edessä huomenna. Vieraaksi tulee Tampereen Pallo-Veikkojen kakkosjoukkue, jonka Härmä onnistui kevätkierroksella kaatamaan vieraissa 0-4 (0-1).
   

  Valtteri Kaarna teki Härmä-uransa avausmaalin TPV/2:ta vastaan kaudella 2014
   

  Huominen vastustaja on sarjataulukossa sijalla yhdeksän. Kevätkierros oli sarjanousijalle haastava, mutta syyskierroksella joukkue on napsinut tärkeitä voittoja ja noussut tukevasti putoamisviivan yläpuolelle. Viiva tosin tälläkin kaudella taitaa olla kosmeettinen, sillä on hyvin epätodennäköistä, että sarjasta tippuisi kolme joukkuetta. Kolmen joukkueen putoaminen vaatisi sekä TPV:n edustuksen että Tampere Unitedin tippumista Kakkosesta ja tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että kumpikin säilyttää sarjapaikkansa Kakkosessa.

   

  Kesätauon jälkeen TPV/2 on pelannut viisi ottelua ja ottanut näistä kolme voittoa. Tauon jälkeen joukkue palasi pelikentille niistämällä JanPan 2-8 (1-4) ja sen jälkeen kaatui Loiske 3-1 (2-1). Sen jälkeen tuli tappio Ilves-Kissoille 2-4 (2-3), mutta paluu voittojen tielle tapahtui PJK:n kustannuksella 1-3 (0-2). Viime viikolla TPV/2 hävisi kotikentällään TKT:lle 1-3 (1-1).

   

  TPV/2 on käyttänyt tällä kaudella laajaa rosteria, sillä kentällä on käynyt 41 eri kenttäpelaajaa ja kolme eri maalivahtia. Kenttäpelaajista 11 on pelannut edustuksessa Kakkosta ja maalivahdeista kaksi. Pääasiallisen torjuntavastuun maalilla on kantanut Miika Kalliomäki, joka kolmen Kakkosen matsin lisäksi on torjunut kymmenen Kolmosen ottelua.

   

  Maaleja TPV/2 on tehnyt 34 ja päästänyt 43. Neljä kertaa maalinteossa ovat onnistuneet Johannes Kilponen, Henri Kulmala ja Waltteri Riihimäki, joista viimeisin on edustuksen miehiä ja pelannut kolmessa Kolmosen ottelussa. Kolmeen maaliin ovat yltäneet Taavi Abruquah, Valtteri Salomaa, Salomo Ojala ja Eino-Veikko Ek. Näistä Kakkosta ovat tällä kaudella pelanneet Salomaa (3 ottelua), Ojala (9 ottelua ja 5 maalia) & Ek (15 ottelua).

   

  Yksi ongelmakohta TPV/2:lla on ollut alakerran pitävyys, sillä joukkue ei ole vielä kertaakaan onnistunut pitämään vastustajaa nollilla. Ilman maalia TPV/2 on jäänyt viisi kertaa, mutta edelliset viisi ottelua maaleja on nähty kummassakin päässä kenttää. Härmän ja TPV/2:n kauden ensimmäinen kohtaaminen pelattiin Kaukajärven tekonurmella 23.toukokuuta, jolloin Härmä oli parempi 0-4 (0-1) -luvuin. Avausmaalin laukoi Pietari Palomäki ja toisella jaksolla onnistuivat Aaro Forss sekä sittemmin Valkeakoskelle siirtynyt Jonni Thusberg. Ottelun viimeisen maalin TPV/2 suti omiin.

   

  Härmän osalta huomiseen otteluun on tulossa ainakin yksi muutos. Edelliset kahdeksan ottelua avauskokoonpanoa piirrettäessä keskikentän keskustasta on löytynyt nimet Valtteri Kaarna ja Joni Lindroos. Nyt kuitenkin Lindroosin korttitili on täynnä ja edessä on neljännen varoituksen myötä tulleen pelikiellon kärsiminen. Muutoin Härmän kokoonpanotilanne on hyvä ja käytettävissä on vahva rykmentti.

  Joni Lindroosia ei tällä kertaa kentällä TPV/2:ta vastaan nähdä
   

  Sarjataulukossa Härmä on kuudennella sijalla. Kärjessä oleva HJS on karannut jo 13 pisteen päähän ja mitalisijoillekin on kertynyt matkaa. Härmän yläpuolella taulukossa on Ilves/2, joka hävisi tämän viikon ottelunsa PS-44:lle, joten kolmella pisteellä Härmä nousisi pisteen päähän tamperelaisista. Härmän alapuolelta löytyy TP-T, joka on seitsemän pistettä perässä. Sinällään panokseton sarjatilanne ei kuitenkaan vaikuta joukkueen tahtotilaan. Jokainen peli halutaan voittaa ja etenkin kotikentällä Kaurialassa, jossa edellinen tappio on tullut 10.6.2015. Kauden alla aseteltuja tulostavoitteita ei näillä näkymin saavuteta, mutta sekä pelaajat ja taustat haluavat painaa kauden loppuun asti täysillä, jotta tehty työ ei menetä merkitystä. Lisäksi etenkin hienolle kotiyleisölle Härmä haluaa tarjota vielä loppukauden aikana elämyksiä!

   

  Härmä viisi edellistä 3-0-2 11:5 9p
  16.08. Ilves/2 – Härmä 2-1 (1-0) | Pietari Palomäki
  10.08. Härmä – NoPS 1-0 (1-0) | Aleksi Topinoja(rp)
  01.08. PS-44 – Härmä 2-1 (2-0) | Valtteri Kaarna
  27.07. TP-T – Härmä 1-3 (0-3) | Kaarna, Palomäki, Topinoja
  08.07. Härmä – TKT 5-0 (1-0) | Jonni Thusberg(2), Juho Nordström, Juuso Lindroos(2)
  TPV/2 viisi edellistä 3-0-2 17:11 9p
  15.08. TPV/2 – TKT 1-3 (1-1) | Valtteri Salomaa
  11.08. PJK – TPV/2 1-3 (0-2) | Johannes Kilponen(rp), Eino-Veikko Ek, Salomo Ojala
  07.08. TPV/2 – I-Kissat 2-4 (2-3) | Risto Vihinen, Kilponen(rp)
  02.08. TPV/2 – Loiske 3-1 (2-1) | Ville Salonen, Taavi Abruquah, Arttu Mättö
  28.07. JanPa – TPV/2 2-8 (1-4) | Waltteri Riihimäki(2), Salonen, Ek(2), Abruquah, Henri Kulmala, Hakim Belbachir

  • Peruslippu 5€
  • Alle 18 vuotiaat ilmaiseksi
  • OP Redikortilla ilmaiseksi
  • OP Omistajajäsenet puoleen hintaan
  • Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat puoleen hintaan

  Kioskimyynnissä kahvia, pullaa ja Hakalan lihavalmisteiden maukasta makkaraa.

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi