• Otteluennakko I-Kissat–Härmä

  Härmä matkaa tänään Lamminpään urheilukentälle vahvasti viime viikkoina esiintyneen Ilves-Kissojen vieraaksi. I-Kissat taistelee vielä noususta ja keikkuu viiden ottelun kuntopuntarin kärjessä, joten helppo iltapuhde ei Härmälle ole tiedossa. Ottelu alkaa klo 18.15.

   

  Kesäkuun alussa pelikenttä ei vielä priimakunnossa ollut ja ottelu meni ilmapalloiluksi
   

  Ilves-Kissat linjasi kauden alla tavoitteeksi nousta Kakkoseen. Kautta on jäljellä viisi ottelua ja Kissat yrittävät kuroa piste-eroa kärkeen kiinni, jota tällä hetkellä on kuusi pistettä. Sarjasijoitus ennen ottelua on kolmas, kun Pallo-Sepot voitti oman ottelunsa tiistaina ja nousi ainakin väliaikaiseksi toiseksi. Kissojen kausi alkoi Härmän tavoin kangerrellen ja kaksi ensimmäistä ottelua ei pistetiliä kartuttanut. Sen jälkeen joukkue on kärsinyt kuitenkin vain kolme pistemenetystä, tappiot NoPSille ja HJS:lle sekä tasapeli Härmää vastaan. Etenkin kotona on kulkenut, jossa Ilves-Kissat ei pisteitä enää kotiavauksen jälkeen ole menettänyt, vaan ottanut seitsemästä ottelusta yhtä monta voittoa.

   

  Ilves-Kissojen suurin vahvuus tällä kaudella on ollut maalintekovoima. Joukkue on iskenyt eniten maaleja sarjassa, kaikkiaan 56, ja Kolmosen maalipörssin kärkikaksikko löytyy punapaidoista. Maalipörssiä johtaa suvereenisti Berat Grabovci 24 maalilla ja toisena on Timor Inapshba 15 osumalla. Etenkin Grabovci on ollut viime aikoina hurjassa vireessä ja iskenyt pelkästään elokuun aikana peräti kolme hattutemppua ja kaikkiaan 14 maalia. Kauden aikana mieheltä on jäänyt kolme ottelua väliin ja ilman maaleja Grabovci on jäänyt vain kolmessa pelaamassaan ottelussa. Tehokaksikko on mättänyt Ilves-Kissojen maaleista hurjat 69,64 prosenttia.

   

  Sarjanoususta näyttää tulevan HJS:n ja Ilves-Kissojen välinen kauppa, joskin Pallo-Sepot vielä kyttäilee iskuetäisyydellä kärjen mahdollisia pistemenetyksiä ajatellen. HJS:n ja Ilves-Kissojen vire näkyy myös viiden ottelun kuntopuntarissa, joka kummallakin on 5-0-0, mutta Kissoilla on parempi maaliero. Voikin siis todeta, että tänään Härmällä on vastassa sarjan kuumin joukkue ja sarjan kuumin maalintekijä.

   

  Härmän täytyy parantaa siis huomattavasti etenkin puolustuspelaamistaan edellisestä ottelusta. Varmaa on, että mikäli sama meininki jatkuu kuin TPV/2:n kanssa, niin kunnian kukko ei tänään kieu. Härmän kuntopuntari pitää sisällään kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota, jotka kummatkin on kärsitty kahdessa edellisessä vierasottelussa. Viimeisin vierasvoitto on samaiselta Lamminpään kentältä, jossa illan ottelukin pelataan, kun Härmä nujersi TP-T:n 1-3 (0-3) heinäkuun 27.päivä.

   

  Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Kaurialan kuoppaisella nurmella 2-2 (1-1) -pistejakoon. Härmä siirtyi heti ottelun alussa johtoon, kun Ville Puustinen ohjasi kulmapotkun omaan maaliin. Grabovci toi I-Kissat tasoihin kymmenen minuuttia ennen taukovihellystä, mutta Aaro Forss vei 65 minuutilla Härmän uudelleen johtoon. Johto kesti yhdeksän minuuttia, ennen kuin Inapshba tasoitti ottelun.


  Toppari Aleksi Topinoja ja hyökkääjä Berat Grabovci on tänäänkin yksi kentän taistelupareista

  I-Kissat viisi viimeistä 5-0-0 26:7 15p
  22.7. TKT – I-Kissat 2-7 (0-5) | Timor Inapshba(2), Berat Grabovci(3), Ville Puustinen, Eetu Virtanen
  16.8. I-Kissat – PJK 4-3 (1-0) | Grabovci(2), Inapshba(2)
  11.8. Loiske – I-Kissat 0-2 (0-2) | Puustinen, Virtanen
  7.8. TPV/2 – I-Kissat 2-4 (2-3) | Grabovci(4)
  3.8. I-Kissat – JanPa 9-0 (1-0) | Grabovci(5), Puustinen, Valtteri Ronkainen, Inapshba(2)
  Härmä viisi viimeistä 2-1-2 10:10 7p

  24.8. Härmä – TPV/2 4-4 (3-3) | Santeri Stenius(3), Juuso Lindroos
  16.8. Ilves/2 – Härmä 3-1 (1-0) | Pietari Palomäki
  10.8. Härmä – NoPS 1-0 (1-0) | Aleksi Topinoja
  1.8. PS-44 – Härmä 2-1 (2-0) | Valtteri Kaarna
  27.7. TP-T – Härmä 1-3 (0-3) | Kaarna, Palomäki, Topinoja


  Ilves-Kissat – Härmä
  Perjantaina 1.9. klo 18:15 Lamminpään urheilukentällä

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi