• Otteluennakko NJS-Härmä

  Harjoitusottelut jatkuvat Rajamäen tekonurmella, vastassa NJS

  Härmä matkustaa tänään NJS:n vieraaksi talvikauden toiseksi viimeiseen harjoitusotteluun. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 19.00 Rajamäen tekonurmella. Joukkueet kohtasivat helmikuun alku puolella Pullerilla ja silloin vierailija NJS vei voiton 1 – 3 lukemin.

  Härmä osalta Kolmonen alkaa keskiviikkona 19.4 ja päivän ottelu antaa hyvän kuvan joukkueen nykykunnosta. NJS on viime vuoden Region´s Cupin kakkonen eli joukkue on yksi parhaista Kolmosessa pelaavista joukkueista koko Suomessa.

  Kevään harjoitusotteluissa maalinteko ei ole tuottanut ongelmia mutta puolustuspelaaminen on ajoittain tuottanut hieman päänvaivaa päävalmentaja Matti Hiukalle. Suunta on ollut positiivinen ja puolustuspelin toimiminen on tänään varmasti yksi iso teema illan ottelussa.

  Härmä pääsee lähtemään NJS peliin lähes parhaalla kokoonpanolla. Poissa ovat pitkäaikaispotilaat Iiro Lintula ja Juho Nordström sekä Giscard Mosamete opiskelu kiireiden vuoksi. Nilkkavamman vuoksi sivussa ollut Jonni Thusberg palaa vahvuuteen ja ottanee ensi minuutit illan pelissä.

  Härmä kohtaa vielä ennen sarjan alkua TiPS Tikkurilan ensi torstaina Pullerin tekonurmella klo 18.00.

   

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi