• Otteluennakko TKT-Härmä

  Huomenna on edessä jälleen se juhlapäivistä hienoin, kun pitkän talven jälkeen Tampereen Kolmosen kausi käynnistyy. Avausottelun pelaavat TKT ja Härmä Kaukajärven tekonurmella klo 19.30 alkaen.

   

  Härmän osalta talvikausi on ollut ahkera ja työntäyteinen. Uuden vastuuvalmentaja Matti Hiukan alaisuudessa joukkue on harjoitellut äärimmäisen kovaa ja tehokkaasti. Vastaavanlaista talvikautta ei kukaan pelaajistosta ole aiemmin kokenut, mutta joukkue otti työnteon avosylin vastaan ja on vastannut Hiukan vaatimustasoon.

   

  Harjoitusotteluita Härmä pelasi talven aikana kymmenen kappaletta. Näistä seitsemän päättyi voittoihin ja kolme kertaa tuloksena oli tappio. Kahdesti tappio kärsittiin NJS:lle, mutta tappioista huolimatta kumpikin peli oli Härmän pelillisesti milteinpä talvikauden parasta. Kolmanneksi ehdottoman onnistuneeksi talvikauden otteluksi voidaan laskea maaliskuun 19.päivä pelattu ottelu Ilves-Kissoja vastaan, jonka Härmä voitti 2-0 hyvän esityksen päätteeksi. Positiivista harjoitusotteluissa oli myös se, että pari-kolme kertaa lopputulos oli voitokas, vaikka peliesitys oli kaukana parhaasta. Talven harjoitusottelut löydät täältä. Talvikauden tehokkain maalintekijä oli Pietari Palomäki 13 osumalla.

   

  Kauden avausottelu on ollut Härmälle syystä tai toisesta vaikea rasti voitettavaksi. Viime kaudella kauden avaus toi pistejaon kotikentällä Loisketta vastaan (1-1), kaudella 2015 sarja alkoi 0-1 kotitappiolla TPV/2:lle, kaudella 2014 TKT oli avauksessa parempi 3-0 -luvuin... Edellisen kerran sarja on alkanut voitolla Kakkosen kaudella 2012. Viime kaudella TKT löytyi sarjataulukosta toisiksi viimeiseltä sijalta ja Härmän kausi päättyi lopulta seitsemänteen sijaan.

   

  Viime kaudella TKT:n ja Härmän välisissä otteluissa kumpikin voitti kotiottelunsa. Ensimmäisessä kohtaamisessa TKT oli parempi 2-0 -luvuin, mutta kauden päätösottelussa Härmä otti revanssin 2-1 -voitolla. Maalinteossa tuolloin onnistui Juho Nordström ja Kalle Aaltonen, joista ensimmäinen on pitkällä sairaslomalla ja jälkimmäinen siirtyi täksi kaudeksi Janakkalan Palloon. Nykymiehistöstä maalinteossa TKT:ta vastaan ovat onnistuneet kahdesti Juuso Lindroos ja Aaro Forss ja kertaalleen Antti Tapola. Lindroos iski maalin kummassakin kauden 2015 kohtaamisessa ja Forssin kaksi tuli kauden 2010 toisessa kohtaamisessa.


  Huomiseen otteluun Härmältä löytyy poissaolijoiden listalta varakapteeni Jussi Sorri, joka joutuu jättämään kauden avauksen väliin. Veitsen alla käyneet Iiro Lintula ja Juho Nordström puuttuvat vahvuudesta vielä pitkään, mutta muuten joukkueen terveystilanne on hyvä.

   

  Huomenna pistejahti kohti kärkisijoja siis alkaa. Joukkue on asettanut kaudelle selkeän tavoitteen, joka on varmasti käynyt selväksi myös sopimusuutisista, eli nousun. Kauden kotiavaus Härmällä on edessään ensi viikon torstaina, kun TP-T tulee Pullerille kylään. Toivottavasti siihen otteluun Härmä lähtee kolme pistettä rikkaampana!

   

  KAUDEN AVAUS KE 19.4.
  TKT – HÄRMÄ

  Kaukajärven tekonurmi klo 19.30

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi