• Otteluennakko TP-T-Härmä

  Kesälomat on lusittu ja pistejahti jatkuu jälleen huomenna, kun Härmä matkaa Lamminpäähän TP-T:n vieraaksi. Härmä lähti tauolle kahdeksan ottelun tappiottomassa putkessa ja sitä on tarkoitus jatkaa myös loman jälkeen. Otteluennakossa äänessä on Hakan treenivahvuuteen liittynyt Jonni Thusberg.

   

  Joukkue palasi kesälomilta harjoituslaitumille viime viikon torstaina, mutta yksi mies on puuttunut harjoitusvahvuudesta. Laituri Jonni Thusberg liittyi viime viikolla Ykkösessä pelaavan Valkeakosken Hakan harjoitusvahvuuteen kehittymään entisestään ja antamaan näyttöjä. Täysin Jonni ei kuitenkaan Härmänkään treenivahvuudesta jää pois, sillä pelit jatkuvat ainakin toistaiseksi vihreässä nutussa, joten esimerkiksi peliin valmistavat harjoitukset kuuluvat miehen kalenteriin Härmän paidassa.
     -SM-karsintapelin jälkeen Keke (Hakan valmentaja Keith Armstrong) kysyi treenaamaan ja nyt siellä ollaan. Valmentajissa ei niinkään isoa eroa ole, kummallakin on kova vaatimustaso, mutta kentällä erot on isot. Tempo on paljon kovempi ja paljon kovempaa tullaan iholle. Saat pallon haltuun, niin on jo mies selässä tai kaks vieressä. Hereillä pitää olla koko ajan, Jonni kertoo eroja Ykkösen ja Kolmosen joukkueen treenien suhteen.

   

  Thusbergin kausi Kolmosessa on sujunut hyvin ja mies johtaa Härmän sisäistä maalipörssiä. Vastustajan verkko on pöllynnyt seitsemän kertaa, jonka lisäksi Jonni on ollut alati vaarallinen hyökkäyspäässä. Nopean laiturin maha on kuitenkin kaikkea muuta kuin täynnä.
     -Alkukausi meni huonosti, mutta sitten on ruvennut luistaan hyvin. Nyt tulee maaleja ja vaikka pelais huonomminkin, niin tulee maaleja ja jos pelaa hyvin, niin tulee maaleja. Se on ollut ihan mukavaa nyt. Kyllä niitä maaleja isketään niin pitkään kun täällä pelataan, täysiä pelataan Härmälle, Jonni toteaa.

   

  Huomenna vastassa on TP-T, joka otti Härmältä pisteet kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 0-2 (0-1) -luvuin. Jonnin mielessä on luonnollisesti revanssi.
     -Jäi vähän hampaankoloon niitä vastaan. Kyllä se huomenna klaarataan. Pakko se on voittaa, jos halutaan päästä tappeleen ihan kärkisijoista. Nyt on pelit luistanut kaikilta ja joukkueena, niin helpompi lähtee siihen peliin hyvistä asemista, Thusberg sanoo.

   

  Kauden ensimmäisessä ottelussa Härmä ei parhaimmillaan ollut.
   

  TP-T aloitti kauden vahvasti, mutta alkoi hyytymään ennen kesälomaa. Sarjasijoitus on tällä erää kahdeksas 5-2-5 22:21 saldolla. Viimeisestä viidestä ottelusta TP-T on voittanut yhden, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kolmesti. Suurin ero alkukauteen verrattuna on päästetyissä maaleissa. Ensimmäisestä seitsemästä ottelusta TP-T keräsi 13 pistettä ja omissa kolisi näiden otteluiden aikana seitsemän kertaa ja mukaan mahtui kolme nollapeliä. Viiden edellisottelun aikana palloa on kerätty TP-T:n maalista 14 kertaa, joten ero merkittävä.

   

  TP-T on operoinut kauden aika kapealla ringillä. Hieman helpotusta tuli kesäkuun lopussa, kun armeijan päättäneet Aukusti Antila (puolustaja), Tommi Ala-Hakuni (hyökkääjä) ja Elias Alanen (maalivahti) liittyivät TP-T:n vahvuuteen loppukauden mittaisella sopimuksella. Myös pitkän loukkaantumisen takia sivussa ollut Jussi Harju on palannut pelikentille ja pelasi kauden ensimmäiset minuuttinsa heinäkuun alussa. Sivussa TP-T:ltä on Härmää vastaan nollapelin huhtikuussa torjunut Tuomas Tuominen loukkaantumisen takia ja samassa ottelussa voittomaalin iskenyt Antti Kontinen on sivussa työkiireiden takia elokuun alkuun asti.

   

  Härmän terveystilanne sekä henkisesti että fyysisesti on hyvä. Tauon aikana joukkue otti kunnon irtioton jalkapallosta taustoja myöden ja samalla paranneltiin pieniä vammoja. Vajaa kahden viikon tauko teki kaikille hyvää ja harjoituskentällä on ollut nähtävissä hyvää energiaa ja intoa. Kärki on karannut seitsemän pisteen päähän, joten Härmä pääsee paineettomassa tilassa nauttimaan jalkapallon pelaamisesta ja hakemaan onnistumisia jatkossakin.

   

  TP-T:n viisi viimeistä
  Ti 04.07. Ilves-Kissat - TP-T 3-0 (1-0)
  La 01.07. TP-T - TKT 2-4 (0-2) | Eemil Lamminen & Mikael Paajanen
  Ke 21.06. TPV/2 - TP-T 4-4 (2-2) | Amin Chouaib(2), Timo Lekkermäki & Tommi Ala-Hakuni
  To 15.06. TP-T - PJK 2-0 (1-0) | Joni Valkeeniemi & Matias Stark
  To 08.06. Ilves/2 - TP-T 3-1 (1-0) | Aaro Silva
  Härmän viisi viimeistä
  La 08.07. Härmä - TKT 5-0 (1-0) | Jonni Thusberg(2), Juho Nordström & Juuso Lindroos(2)
  Ti 27.06. Härmä - PJK 5-2 (4-1) | Pietari Palomäki(2), Thusberg(2) & Aleksi Topinoja
  Ke 21.06. Loiske - Härmä 2-2 (2-1) | Leevi Saikkonen & Palomäki
  Pe 16.06. Härmä - JanPa 3-0 (2-0) | Ju.Lindroos & Palomäki(2)
  Pe 09.06. HJS - Härmä 0-2 (0-1) | Thusberg & Saikkonen
  Kauden ensimmäinen kohtaaminen
  Ti 27.04. Härmä - TP-T 0-2 (0-1)
  34'min 0-1 Antti Kontinen
  80'min 0-2 Timo Lekkermäki
  Joukkueiden top3 maalintekijät
  TP-T: Matias Stark (4), Antti Kontinen (3) & Joni Valkeeniemi (3)
  Härmä: Jonni Thusberg (7), Pietari Palomäki (6) & Juuso Lindroos (4)
  Joukkueet sarjataulukossa
  5. Härmä 6-3-3 28:17 21p
  8. TP-T 5-2-5 22:21 17p

   

  Tampereen Kolmosen 13.kierros
  TP-T – Härmä

  Lamminpään urheilukenttä
  Torstaina 27.7. klo 19:00

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi