• Otteluraportti Härmä-Ilves-Kissat 1-5 (0-1)

Härmän kauden avausvoitto miesten Kolmosessa antaa yhä odottaa itseään. Keskiviikkona Pullerilla täysi pistepotti ei ollut lopulta edes lähellä, sillä vastassa ollut Ilves-Kissat vei peliä alusta loppuun ja voitti ansaitusti 5-1 (1-0).

Keskiviikon ottelun avausmaali syntyi aivan ensimmäisen puoliajan lopulla. Juho Ihalainen vei tamperelaiset johtoon kentän parhaan pelaajan, Eetu Virtasen syötöstä. Maalia edelsi Härmän hyvin rakennettu maalipaikka, kun Valtteri Kaarnan oivallisesta syötöstä Juuso Lindroos laukoi hieman yli vastustajan maalin.
       Toista jaksoa ehdittiin pelata kymmenen minuuttia, kun nähtiin ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma. Eetu Virtanen oli jälleen arkkitehti ja viimeistelystä vastasi Ilves-Kissojen alkukauden paras maalintekijä Sasu Nieminen. Kotijoukkueen teoreettisenkin kirin katkaisi puolustaja Tommi Ijäksen ulosajo tunnin kohdalla. Sen jälkeen vieraat menivät lopullisesti menojaan Sasu Niemisen, Eetu ja Otto Virtasen maaleilla. Härmän ainokaisesta vastasi Juuso Lindroos komealla vapaapotkulla aivan ottelun lopussa.

Härmän päävalmentaja Kari Lindholm ei selitellyt pelin jälkeen.
       -Tahmea esitys meiltä. 2-0 toisen jakson alkuun oli harmittava takaisku ja ulosajo oli sitten lopullinen niitti. Olemme kahdessa viimeisessä kotipelissä olleet tosi huonoja, vieraissa tsemppi on ollut paljon parempaa. Vaikea sanoa, mistä tämä johtuu, Lindholm mietiskeli.
       Härmällä oli Ilves-Kissoja vastaan suuria ongelmia pallollisessa pelissä. Vastustajan prässi sai vihreäpaidat roiskimaan palloa ylös, eikä peliä pystytty viemään kontrollidusti eteenpäin missään vaiheessa.
    (HäSa / Jari Virtanen)

Härmän avauskokoonpano: Heikki Viitanen ; Jonni Thusberg - Tommi Ijäs - Aare Turunen - Roope Koikkalainen ; Juho Nordström - Valtteri Kaarna - Jussi Sorri - Tatu Mäkelä - Ersin Ramadani ; Juuso Lindroos
    Härmän vaihtopenkki: Juuso Kemppainen, Adao Caquese, Kalle Ojala, Antti Tapola, Tommi Vainio(mv), Kaarle Keskitalo
    Härmän vaihdot:
    33min Heikki Viitanen vaihtoon - Tommi Vainio kentälle
    46min Juho Nordström vaihtoon - Antti Tapola kentälle
    46min Roope Koikkalainen vaihtoon - Juuso Kemppainen kentälle
    68min Jonni Thusberg vaihtoon - Kaarle Keskitalo kentälle
    72min Valtteri Kaarna vaihtoon - Kalle Ojala kentälle
    78min Ersin Ramadani vaihtoon - Adao Caquese kentälle
    Ottelun maalit:
    44min 0-1 Juho Ihalainen
    54min 0-2 Sasu Nieminen
    67min 0-3 Sasu Nieminen
    72min 0-4 Eetu Virtanen
    84min 0-5 Otto Virtanen
    85min 1-5 Juuso Lindroos
    Ottelun varoitukset:
    45+2min Ersin Ramadani, Härmä
    Ottelun ulosajot:
    63min Tommi Ijäs, Härmä