• Otteluraportti Loiske-Härmä 0-1 (0-0)

Hämeenlinnan Härmä palasi kahden viikon kesätauon jälkeen voitokkaana pelikentille Tampereen piirin miesten Kolmosessa. Härmä kaatoi Sääksjärvellä yhden sarjan heikoimmista joukkueista, Lempäälän Loiskeen 0-1 (0-0).

Melko pienellä kentällä pelattu ottelu oli tasainen, kunnes Loiskeen kapteeni Tomi Vikman kampesi läpiajoon pyrkineen Juuso Lindroosin kumoon rangaistusalueen rajalla 15 minuuttia ennen loppua. Vikman ajettiin ulos, ja Härmä sai palkintonsa kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Vaihtopelaaja Ahmed Mohammed viimeisteli Jonni Thusbergin keskityksestä voittomaalin tehokkaan hyökkäyksen päätteeksi.

Härmä hallitsi ottelussa palloa ja pystyi luomaan hieman enemmän maalipaikkoja. Valmentaja Jouko Salminen kehuu myös maalivahti Tommi Vainion esitystä ja keskuspuolustajia Tommi Ijästä ja Aleksi Topinojaa.

Vaikka vastustaja kuuluu putoajakanditaatteihin, he antoivat Salmisen mielestä hyvän vastuksen.
       -Se on varmaan heidän vahvuutensa, että he osaavat pelata pienellä tekonurmella, valmentaja arvelee.

Salmisen mukaan kesätauon harjoittelussa on ollut hyvä tekemisen meininki.
       -Ihan hyviä treenejä on ollut, että siitä se on poikinut. Huilattiin puolitoista viikkoa ja sen jälkeen on harjoiteltu.

Syyskauden ensimmäisen kotiottelunsa Härmä pelaa viikon kuluttua. Silloin vastassa on Tampereen Kolmosen peränpitäjä Euran Pallo.