• Otteluraportti NJS-Härmä 1-0 (0-0)

Toiseksi viimeinen harjoitusottelu Rajamäen tekonurmella ei tuonut toivottua tulosta vaan kotijoukkue NJS vei voiton 1-0 (0-0). NJS:n Tony Lehtinen iski pelin ainokaisen 75 minuutilla runsaslukuisen kotiyleisön edessä. Tappiosta huolimatta Härmän esitys oli positiivinen.

Päävalmentaja Matti Hiukkaa kaiveli ottelun lopputulos mutta kokonaisuuteen "Bägi" oli erittäin tyytyväinen.
       -Tappio harmittaa selvästi koko joukkuetta ja niin sen pitääkin tehdä. Meillä oli 5 - 6 selkeää maalipaikka mutta tällä kertaa ei pallo uponnut verkkoon. Tämä oli toinen ottelu NJS:aa vastaan tämän kevään aikana ja tässä pelissä meillä oli selkeästi realistinen mahdollisuus voittoon. Pitää muistaa, että NJS on yksi parhaista Kolmosen joukkueista Suomessa. Jos kohtaamme vielä kolmannen kerran tällä kaudella, niin silloin lukemat tulevat olemaan toisin päin, Bägi lupaili viitaten mahdolliseen kohtaamiseen joukkueen "Matkalla Eurooppaan" -projektissa Region´s Cupin puolella.

Härmän otteet perjantaina olivat Bägin mieleen.
       -Jos mietitään omaa peliä ja peli-identiteetin kehitystä talven ja kevään aikana niin perjantainen ottelu oli todella positiivinen suoritus. Olemme koko ajan menneet eteenpäin ja palaset alkavat loksahdella kohdalleen. Jätkät ovat tehneet reilun viisi kuukautta hommia kiitettävästi ja se kyllä näkyy. Perjantaina teimme kahdeksan vaihtoa ja pelin taso ei laskenut lainkaan. Luotto pelaajiin ja tekemiseen on minulla ollut kova koko harjoituskauden ja se vain kasvaa koko ajan. Terveystilannekin alkaa olemaan hyvä, kun Jonni Thusbergin sai ensi minuutit yhdeksän viikon tauon jälkeen. Juho Nordström ja Iiro Lintula ovat poissa treenivahvuudesta, mutta muuten joukkue on terve.

Vastaukseen kentän parhaista Härmän pelaajista vastaus oli yksi selitteinen.
       -Me olemme joukkue ja kaadumme tai menestymme juuri joukkueena, emme yksilöinä. Kaikki pelaajat ansaisevat kiitokseni NJS pelissä

Härmän viimeinen harjoitusottelu on ensi torstaina 13.4 klo 18.00 Pullerin tekonurmella. Vastaan asettuu silloin Uudenmaan Kolmosta pelaava Tikkurilan Palloseura. Tervetuloa seuraamaan Härmän kenraalia paikan päälle!