• Parolan Bolt palaa kentille Härmän paidassa

  Parolan Bolt palaa kentille Härmän paidassa

  Aaro Forss tekee paluun jalkapallokentille parin vuoden tauon jälkeen. Pikajuoksuun viime vuosina keskittynyt Forss tuo jo ennestään vahvaan Härmän hyökkäykseen yhden lisävariaation. Forssin sopimus kattaa aluksi kauden 2017.

  Aaro on urallaan maalannut jokaisessa divisioonassa jossa hän on pelannut. Verkot ovat soineet aina Ykkösestä Kuutoseen. Härmän lisäksi hän on edustanut ParVia, FJK:ta, FC Hämeenlinnaa ja HyPS:a. Sprintterinä uran paras suoritus oli Kalevan Kisoissa 2015 jolloin Aaro jäi satasen finaalipaikasta vain neljä sadasosaa. Satasen ennätys sallituissa oloissa hänellä on 11,13 mutta 2,1 metrin myötätuuleen Aaro on pinkonut ajan 10,94 sekuntia.

  Paluu kentille syntyi kevään aikana. Pikajuoksu saa jäädä taka-alalle ja Aaro keskittyy vain futikseen. - Elämäntilanne on nyt sellainen että pystyn täysipainoisesti olemaan mukana ja antamaan täyden panokseni joukkueelle. On hienoa palata kotiin, tuttuja pelaajia on paljon ja draivi treeneissä on tietojeni mukaan ollut pirun hyvä. Härmää on ollut aina kunnia edustaa joten joukkueen valinta oli helppo. Lisäksi kesän paikallismatsit HJS:a ja JanPaa vastaan antavat hienon lisämausteen tulevaan kauteen, Forss kertoo paluun syitä.

  Forssin omat tavoitteet ovat selkeät. -Henkilökohtaisella tasolla lähden periaatteessa nolla tilanteesta. Peruskunto toki on hyvä mutta pelituntumaa ja pallotatsia pitää varmaan hakea hetken aikaa. Pari häkkiä olis kiva kauden aikana heittää, Aaro pohtii.

  Päävalmentaja Matti Hiukka on tyytyväin yhdestä lisäpalasesta joukkueeseen. – Aaro ei ole minulle kovin tuttu mutta hänen avuistaan minulla on tietty käsitys. Hetken aikaan menee varmaan sopeutumisessa ja meidän pelitapaan sekä rytmiin totutellessa mutta tyytyväinen olen Aaron ratkaisuun. Bägi kommentoi.

   

  Torstaina Härmä kohtaa viimeisessä treenimatsissa ennen sarjan alkua Tikkurilan Palloseuran. Ottelu alkaa Pullerin tekonurmella klo 18.00. Tervetuloa tarkastamaan Härmän päivän kunto, otteluun on vapaa pääsy.

   

    Takaisin
  1 kommentti:
  Suhonen    12:21:02 11.04.2017
  Upeata ?
  Vastaa kommenttiin:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi