• Tietoa paikallisottelusta katsojille

  Kauden toinen Hämeenlinnan paikalliskamppailu on nurkan takana, kun torstaina Härmä ja HJS iskevät yhteen Kaurialassa klo 19 alkaen. Otteluun on odotettavissa vähän normaalia enemmän katsojia, joten on syytä muistuttaa ottelutapahtuman asioista.
   

   

  Lipunmyyntipisteitä on käytössä vain yksi, joten aikaa kannattaa varata otteluun saapuessa. Lipunmyyntipiste löytyy tutusta paikasta Brahenkadun puolelta löytyvästä sisäänkäynnissä. Huomioithan myös, että lipunmyyntiluukulla käy vain käteinen!

  Ottelulipun hinta täysi-ikäisille on viisi (5) euroa. Alaikäiset pääsevät Härmän kotiotteluihin veloituksetta. Lisäksi Härmän yhteistyökumppani Osuuspankin jäsenet saavat etuja. Redi-kortilla otteluun pääsee veloituksetta ja omistajajäsenet 2,5 euron hintaan. Puoleen hintaan pääsevät myös opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat.

   

  Normaalista ottelutapahtumasta poiketen tällä kertaa kahviopisteitä löytyy kaksi. Toinen on tutulla paikalla pääkatsomon takana ja toinen löytyy alueen alaosasta vessojen vierestä. Huomioithan, että myöskään kahviopisteissä käy vain käteinen. Maukkaan kahvin ja maistuvan pullan lisäksi mahan kylläisenä torstaina pitää Hakalan Lihavalmisteiden laadukas Tukkijätkä-makkara.

   

  Kauden alla lupailtiin, että paikallisotteluista JanPaa ja HJS:aa vastaan löytyy anniskelualue ja se fakta pitää edelleen paikkansa. Fresnon ylläpitämä anniskelualue löytyy alueen alaosasta WC-tilojen läheisyydestä ja muista pisteistä poiketen, anniskelualueella käy maksuvälineenä myös kortti.

   

  Tervetuloa Kaurialaan nauttimaan paikallisottelusta, joka toimii samalla Härmän 50 vuotisjuhlaotteluna!

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi