• TiPS vastassa torstaina, kauden alku jo nurkan takana

  Härmä kohtaa kauden viimeisessä harjoitusottelussa Uudenmaan Kolmosessa pelaavan Tikkurilan Palloseuran kiirastorstaina 13.4 klo 18.00 Pullerin tekonurmella. Otteluun on yleisöllä vapaa pääsy, tervetuloa seuraamaan Härmän matkaa kohti Kolmosen alkua!

  Härmän pitkä ja työntäyteinen talvikausi alkaa olla takana, kun sarjan alkuun on enää tasan viikko. Härmä viimeistelee kuvioitaan kiirastorstaina TiPS:ä vastaan ja odotukset sarjan alla ovat kovat. Härmän peli on kehittynyt talven aikana roimasti, mutta työ on vielä kesken. – Kenraaliharjoitus on edessä ja pelissä pitää näkyä niitä teemoja joita olemme harjoitelleen. Lähdemme pelaamaan tuloksesta ja voittamaan peliä vaikka vastassa oleva TiPS on vahvistanut joukkuettaan. Meidän on pystyttävä kääntämään tasaiset ottelut voitoiksi, Matti Hiukka kertoo.

  Edellisen ottelun avauskokoonpanosta on poissa varmasti Prince Mokuma ja Leevi Saikkosen pelaaminen varmistuu vasta ottelun aattona. – Poissaolot ja vaihdot eivät saa vaikuttaa meidän pelisuunnitelmaan vaan mahdollisuuden saavien pelaajien pitää pystyä täyttämään roolinsa, Bägi pohtii.

   

  Maalivahti Eero Viljasen kommentteja alkukaudesta ja TiPS ottelusta videon muodossa

   

   

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

  

Hämeenlinnan Härmä ry  |  Hämeentie 4  |  13200 Hämeenlinna  |  toimisto@hmlharma.fi